Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Dechra Veterinary Products

Dechra is een internationaal bedrijf dat zich specialiseert in veterinaire geneesmiddelen en daaraan gerelateerde producten. De producten worden ontwikkeld en geproduceerd om dierenartsen over de hele wereld kwaliteitsproducten te kunnen leveren. In Nederland kun je deze producten als particuliere diereneigenaar verkrijgen bij Agradi. Je vindt de producten van Dechra voornamelijk in onze paarden drogisterij, maar ook in onze Rundvee-, Schapen- en Varkensdrogist. Meer informatie

Logo
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24

Dechra biedt producten aan voor vele verschillende diersoorten, van kalveren tot paarden en katten. Dechra is in 1819 opgericht, weliswaar onder een andere naam, en richtte zich toen op het ontwikkelen van protheses. Vanaf de Krimoorlog, dus al ruim anderhalve eeuw geleden, richt het bedrijf zich op het ontwikkelen van veterinaire geneesmiddelen. Het is dus een merk met jarenlange kennis en ervaring. Dechra heeft als bedrijf zes normen die zorgen voor vakbekwaamheid. Dit zijn: toewijding, plezier, moed, eerlijkheid, relaties en ambitie. Door vast te houden aan deze normen worden de beste en meest betrouwbare producten geproduceerd. Iedereen die meehelpt aan de ontwikkeling van de producten is toegewijd en wil een optimaal resultaat behalen.

Wat je ook zoekt, de kans is groot dat Dechra het je biedt. Het assortiment bevat een grote verscheidenheid aan producten. Zo zijn er huidverzorgingsproducten zoals shampoos en sprays voor verschillende diersoorten. Maar ook producten zoals oog- en oorreiniging vind je in ons assortiment. Daarnaast produceert Dechra dierenvoer, een product gerelateerd aan veterinaire geneesmiddelen. Zo is er een voeder geschikt voor verschillende jonge dieren zoals biggen, lammeren, kalven en veulens. Dit voer zorgt voor een gezonde basis van jonge dieren door het in balans brengen van de water- en elektrolyten balans. Het assortiment is zo divers dat het onmogelijk is om alle producten aan bod te laten komen. Maar er is voldoende informatie over alle producten te vinden. Als je op zoek bent naar een bepaald product is de kans groot dat Dechra dit voor je heeft. Als je meer wilt weten over dit product kun je in onze webshop bij de product omschrijving alle informatie vinden over de individuele producten.