Outlet

Culvita Zaden

  1. Culvita Cacao Doppen Terra D Or 70L

    Culvita Cacao Doppen Terra D Or 70L

    9,48
    0
Aantal per pagina:
20 100
In ons assortiment hebben wij verschillende soorten producten te bieden. Wij hebben in onze webwinkel zoveel artikelen dat het eigenlijk niet mogelijk is dat je met lege handen komt te staan. Wanneer je de artikelen van Culvita bij Agradi koopt, weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt. Wij bieden jouw de beste artikelen aan. Daarnaast willen wij ook dat de website klantvriendelijk blijft. Het moet overzichtelijk blijven omdat het anders een grote chaos wordt. Daarom dat wij al onze producten allemaal ingedeeld hebben in categorieën. Hiermee kan je met een druk op de knop terecht bij je gewenste artikelen. Culvita kom je tegen bij onze potgrondzaden en gazon. De keuze is reuzen. 

Het merk is een van de oudste potgrondmerken in Nederland. Zij hebben meer dan 60 jaar ervaring en weten dus waar ze op moeten letten voordat ze artikelen voor jouw maken. Culvita heeft veel diversiteit in de soorten potgronden. Daarmee hebben zij veel kennis over verschillende soorten potgronden en stemmen hun producten daar ook op af. Ook is het bedrijf erg bezig om op een duurzame manier te produceren. Vandaar dat zij in het teken van maatschappelijk verantwoordt ondernemen (MVO) overgestapt zijn naar het gebruiken van kunststof pallets. De idealen van Culvita kan je samenvatten met de woorden effectiviteit, gemak, hoogwaardige kwaliteit en maatwerk. 

Kortom, wij van Agradi bieden jouw de beste producten van Culvita aan. Met deze producten kan je je tuin weer voorzien van uitstekende potgrond. Daarom koop je de artikelen van Culvita nu goedkoop bij Agradi. Wij willen de prijs graag zo laag mogelijk houden. Vandaar dan de meeste producten van dit merk meedoen aan onze stickeractie. Hiermee krijg je heel veel korting bovenop de laagste prijs. Wat wil je nog meer? Daarnaast hebben wij nog veel meer fantastische artikelen in de aanbieding. Voor een overzicht hiervan kijk je op onze Sale pagina. Alles wat je nodig hebt, vind je bij Agradi.