Outlet

Critter's Choice Knaagdierensnacks en Vitaminen

 1. Critters Choice Strawberry Buttons 40gr 6st

  Critters Choice Strawberry Buttons 40gr 6st

  2,89
  0
 2. Critters Choice Aspen Bedding 12L 46x37cm

  Critters Choice Aspen Bedding 12L 46x37cm

  10,34
  0
 3. Critters Choice Banana Buttons 40gr

  Critters Choice Banana Buttons 40gr

  2,89
  0
 4. Critters Choice Honey Buttons

  Critters Choice Honey Buttons

  2,89
  0
 5. Critters Choice Blueberry Buttons 40g

  Critters Choice Blueberry Buttons 40g

  2,89
  0
Aantal per pagina:
20 100
Jouw huisdier verdient de beste zorg die er is en daarom hebben wij de meeste betrouwbare producten en merken geselecteerd. Een van de merken die wij daarom hebben toegevoegd is Critter’s Choice. Zij ontwerpen producten speciaal voor de kleine huisdieren. Het assortiment bevat heerlijke lekkernijen, leuke accessoires, fijn beddengoed en duurzame huisvesting. Critter’s Choice maakt producten speciaal voor jouw kleine huisdier van hoge kwaliteit. Ze willen het leven van je kleine vriend aangenamer maken door leuke speelgoed en lekkere snacks. Omdat kleine huisdieren vaak in een hok zitten, heeft Critter’s Choice speciale accessoires ontwikkeld die verveling in het hok moeten tegengaan. Dit voorkomt overmatig eten, wassen en andere ongewenst gedrag. 

Critter’s Choice is een van de merken van Happy Pet. Happy Pet is een gerespecteerde marktleider en innovator. Sinds de jaren 1930 is het bedrijf begonnen met het ontwikkelen van huisdierproducten voor honden, katten, kleine dieren, vogels, reptielen en amfibieën. Happy Pet is een veelbekroonde innovator, die nog steeds nieuwe hoogwaardige producten op de markt brengt. 

Tips van Agradi voor jou! Als het gaat om bodembedekking voor knaagdieren is houtvezels zijn bijzonder effectief voor het absorberen van vocht, stro maakt een zacht bed en dieren houden ervan om het te gebruiken voor hun nesten. Daarnaast bestaat hooi uit gesneden gras en groenen planten, deze bevatten alle belangrijke vitaminen die vooral konijnen en cavia’s nodig hebben. 

In het kort heeft Critter’s Choice veilige producten voor de kleine huisdieren. Alle producten van Critter’s Choice zijn verkrijgbaar bij Agradi.nl. Daarnaast hebben wij diverse andere artikelen voor jou en je huisdier. Wij bieden deze producten aan voor de allerlaagste prijs. Daar komt nog bij dat vele artikelen van Critter’s Choice meedoen aan onze stickeractie. Hiermee krijg je hele aantrekkelijke kortingen op deze producten. 

Ten slotte kun je op de Sale pagina nog meer producten vinden die in de aanbieding zijn. Alle dierenliefhebbers kunnen bij Agradi terecht voor de betrouwbaarste huisdierenproducten voor de allerlaagste prijs.