Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

Winteruitverkoop: tot 50% korting! | 50% korting Harry's Horse wintercollectie

Winteruitverkoop: tot 50% korting!

Crazy Cat Kattenspeelgoed

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
  1. Sale
    Crazy Cat Funny Mouse Vol Met Catnip Lila
    € 6,55 € 5,57 -14%

    Crazy Cat Funny Mouse Vol Met Catnip Lila

    (0)
Aantal per pagina:
20 100

Crazy Cat staat bekend om haar kennis over het speelgedrag van katten. Met de producten van Crazy Cat wil het merk het natuurlijke gedrag van de kat stimuleren waardoor de kat weer zijn oerinstinct kan ontwikkelen. De duurzame speeltjes van Crazy Cat zijn zo ontworpen dat het dier er niet snel op uitgekeken is. De Crazy Cat kattenspeeltjes zijn gemaakt van zeer veel soorten materiaal zodat het speeltje er interessant uit ziet. Zo is er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van zachte stof, karton, touw, veren en wol. Ook maken veel kattenspeeltjes geluid doordat er een belletje is bevestigd.

Verder heeft Crazy Cat speciale speeltjes voor katten ontwikkeld die gevuld zijn met kattenkruid. Dit kattenkruid is iets waar katten dol op zijn en erg gelukkig van worden. De kattenkruidspeeltjes geven hierdoor een aangename geur af naar de katten waardoor de kat wordt geprikkeld om op het speeltje af te gaan.

Verder heeft Crazy Cat ook de meer toegankelijke speeltjes voor katten zoals muizen. Deze speeltjes zijn ook zeer geschikt voor kittens die net kennis maken met speeltjes. De Crazy Cat speeltjes zijn er in diverse soorten. Tot de favorieten behoren de Crazy Cat Penguin Vol met Catnip en de Crazy Cat fat mouse. De speeltjes met catnip zijn zeer diervriendelijk en geschikt voor iedere kat.

Bij Agradi hebben wij veel verschillende soorten producten van Crazy Cat in ons assortiment die je kat veel speelplezier kunnen geven. Met de producten van Crazy Cat ontwikkeld jouw kat zijn of haar jagers instinct.