Gratis verzending vanaf € 39,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Crazy Cat Kattenspeelgoed

Speeltjes van Crazy Cat koop je voordelig online bij Agradi.nl! Crazy Cat maakt onweerstaanbare speeltjes voor katten in vele soorten en maten. Omdat jouw kat regelmatig moet spelen voor een goede ontwikkeling heeft Crazy Cat deze kans aangegrepen om je te voorzien van het beste speelgoed voor katten. Ook voor kittens zijn de speeltjes van Crazy Cat uitermate geschikt en zeer interessant. Voor meer informatie over Crazy Cat of om te zien wat Agradi jouw te bieden heeft, kan je hier snel verder lezen. Meer informatie

Logo
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Sale
Crazy Cat Wacko Vol Met Catnip Lila 17cm
€ 4,05€ 3,24-20%

Crazy Cat Wacko Vol Met Catnip Lila 17cm

(0)
Aantal per pagina:
24

Crazy Cat staat bekend om haar kennis over het speelgedrag van katten. Met de producten van Crazy Cat wil het merk het natuurlijke gedrag van de kat stimuleren waardoor de kat weer zijn oerinstinct kan ontwikkelen. De duurzame speeltjes van Crazy Cat zijn zo ontworpen dat het dier er niet snel op uitgekeken is. De Crazy Cat kattenspeeltjes zijn gemaakt van zeer veel soorten materiaal zodat het speeltje er interessant uit ziet. Zo is er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van zachte stof, karton, touw, veren en wol. Ook maken veel kattenspeeltjes geluid doordat er een belletje is bevestigd.

Verder heeft Crazy Cat speciale speeltjes voor katten ontwikkeld die gevuld zijn met kattenkruid. Dit kattenkruid is iets waar katten dol op zijn en erg gelukkig van worden. De kattenkruidspeeltjes geven hierdoor een aangename geur af naar de katten waardoor de kat wordt geprikkeld om op het speeltje af te gaan.

Verder heeft Crazy Cat ook de meer toegankelijke speeltjes voor katten zoals muizen. Deze speeltjes zijn ook zeer geschikt voor kittens die net kennis maken met speeltjes. De Crazy Cat speeltjes zijn er in diverse soorten. Tot de favorieten behoren de Crazy Cat Penguin Vol met Catnip en de Crazy Cat fat mouse. De speeltjes met catnip zijn zeer diervriendelijk en geschikt voor iedere kat.

Bij Agradi hebben wij veel verschillende soorten producten van Crazy Cat in ons assortiment die je kat veel speelplezier kunnen geven. Met de producten van Crazy Cat ontwikkeld jouw kat zijn of haar jagers instinct.