• Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis retour binnen 90 dagen

Shop nu met 25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

Cowboy Magic

 1. Agradi's keuze
  vanaf € 3,99
  Cowboy Magic Detangler & Shine
  (602)
 2. Agradi's keuze
  vanaf € 4,95
  Cowboy Magic Super Bodyshine
  (260)
 3. vanaf € 3,95
  Cowboy Magic Rosewater Shampoo
  (147)
 4. vanaf € 3,95
  Cowboy Magic Rosewater Conditioner
  (56)
 5. vanaf € 4,95
  Cowboy Magic Greenspot Remover
  (135)
 6. vanaf € 3,95
  Cowboy Magic Shine In Yellow Out Shampoo
  (115)
Aantal per pagina:
20 100

Het merk Cowboy Magic is opgericht in 1995 door Jim Cummings, een Amerikaanse paardenliefhebber. Hij wou de markt veroveren met vachtverzorgingsproducten voor paarden die voldoet aan de beste eisen waar menselijke verzorgingsproducten ook aan moeten voldoen. Met het uitgangspunten van menselijke verzorgingsproducten kwam hij met een nieuwe formule voor vachtverzorging voor paarden: Cowboy Magic. De producten van Cowboy Magic is een kwalitatief hoogstaande haarverzorging geschikt voor dier én mens. 

Het eerste product van Cowboy Magic was de Detangler en Shine. Dit was meteen een grote hit en erg populair onder de paardenliefhebbers. De Detangler en Shine is geschikt om knopen en klitten uit de staart en manen van je paard te halen. De tip is om bij het borstelen van de staart en manen onderaan te beginnen en langzaam omhoog te werken, om zo min mogelijk haren eruit te trekken. Met de Detangler & Shine wordt het haar zachter en losser en kun je voorzichtig de haren uit de knoop halen. 

Met het succes van de Cowboy Magic Detangler & Shines bracht het merk nog meer producten op de markt. De collectie bestaat nu uit: Rosewater shampoo, Rosewater conditioner, Super BodyShine, Greenspot Remover en Shine in Yellowout. Tijdens de ontwikkeling van de producten van Cowboy Magic worden er strenge kwaliteitscontroles gehanteerd. Hier ligt het verschil in verzorgingsmiddelen binnen de ruitersport. De lat van de producten ligt hoger dan anders, die enkel voor dieren zijn bedoeld. 

Cowboy Magic werd door Derk Gerlof de Jonge in Nederland geïntroduceerd. Hij is opgegroeid in een familie van paardenliefhebbers en is sinds 1996 eigenaar van de manege “Harender Molen”. Tijdens een bezoek in Amerika is hij in aanraking gekomen met de producten van Cowboy Magic. Hij ervaarde de producten als zeer functioneel en is daardoor vastberaden om de magie te verspreiden. Door De Jonge is Cowboy Magic Europe op de markt gekomen. 

In het kort zijn de Cowboy Magic producten voorzien van de allerhoogste kwaliteitsnormen. Dit maakt het een van de beste verzorgingsproducten voor paard én mens!