Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Country Dog Hondenspeelgoed

Country Dog hondenspeelgoed koop je voordelig online bij Agradi.nl! Country Dog is gespecialiseerd in het maken van speeltjes voor honden. Country Dog levert een uniek product wat zeker de moeite waard is. Het merk heeft een groot assortiment aan duurzame hondenspeeltjes voor uw hond waarmee hij zich uren kan vermaken. De speeltjes van Country Dog bevinden zich in het hondenspeelgoed assortiment bij de huisdierbenodigdheden. Om meer informatie over de Country Dog te weten te komen kan je nu verder lezen, bezoek ook eens onze website voor ons ruime assortiment aan dierbenodigdheden. Meer informatie

Logo
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Country Dog Bella
€ 15,25

Country Dog Bella

(0)
Aantal per pagina:
24

Country Dog staat bekend om duurzame varianten van speeltjes voor honden. Met de producten van Country Dog wil het merk het natuurlijke gedrag van de hond stimuleren waardoor de hond weer hond kan zijn. De stoere knuffels van country dog zijn gemaakt van een zeer duurzame variant van canvas waardoor de producten lang mee gaan en verantwoord zijn. Verder zijn de speeltjes van Country Dog voorzien van een speciale vulling die extra kraakt en zijn deze voorzien van een leuke pieper die de aandacht van je hond zal trekken. De knuffels zijn zo gemaakt dat je hond deze niet zomaar zal kapot maken en zij dus extra lang mee gaan. Verder bevatten sommige varianten flosstouw waardoor ook het gebit van je hond wordt verzorgd.

Country Dog heeft wel zeven verschillende soorten knuffels die allemaal een geheel eigen vormgeving heeft. Zo is er de country dog Nelly welke de meeste op een hond lijkt. Verder is er de country dog Molly en Lilo welke ook iets weg hebben van honden. Het merk heeft ook hondenspeelknuffels die totaal niet op honden lijken zoals de country dog Buttons en de country dog Chewie. Die laatste is verkrijgbaar in verschillende grootten afhankelijk van de grootte van je hond.

De hondenknuffels van Country Dog kunnen gebruikt worden om je hond te trainen. Zo kunnen de speeltjes gegooid worden waarmee je je hond leert apporteren. Ook kan het speeltje worden gegeven na het trainen als ontspanning of als beloning.

Bij Agradi hebben wij veel verschillende soorten producten van Country Dog in ons assortiment. Kortom, met de producten van Country Dog verbeter je de conditie van je hond en heeft deze ook veel speelplezier.