Gratis verzending vanaf € 39,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Cosequin - Gewrichtsondersteuning voor Hond en Kat

Cosequin is een merk dat zich gespecialiseerd heeft in het ontwikkelen van supplementen voor dieren voor het behouden van gezonde gewrichten en kraakbeen. Voor de beweeglijkheid van dieren zijn gezonde gewrichten en gezond kraakbeen namelijk essentieel.  Met name bij dieren op leeftijd neemt de soepelheid va de gewrichten af. Cosequin ontwikkelt supplementen voor verschillende diersoorten. Bij Agradi.nl vind je de supplementen bij de Hondendrogist en Kattendrogist. Meer informatie

Selecteer een prijsklasse
Aantal per pagina:
24

Is je hond of kat minder actief? Heeft hij moeite om op te staan of met traplopen? Misschien is zelfs stilstaan of zitten al wel een probleem? Dan kan het zijn dat je hond of kat last heeft van zijn of haar gewrichten en/of kraakbeen. Dit kan pijnlijk zijn. Het is belangrijk om hier iets aan te doen. Cosequin ondersteunt bij het oplossen van het probleem. Deze supplementen bevatten namelijk belangrijke bestanddelen voor het onderhoud van gewrichten en kraakbeen: metchondroitine en glucosamine.

De supplementen van Cosequin worden geproduceerd aan de hand van een strenge kwaliteitsstandaard. Iedere partij die geproduceerd wordt ondergaat testen om zeker te zijn dat deze standaard ook echt behaald wordt. Zo worden betrouwbare supplementen geproduceerd, die ook echt doen wat ze beloven. De producten van Cosequin zijn in verschillende vormen verkrijgbaar in onze webshop. Zo zijn er tabletten, kauwtabletten en capsules. Deze capsules kun je openmaken en de inhoudt mengen met het voer van je huisdier. Zo kun je het supplement gemakkelijk toedienen.

Ben je benieuwd geworden of de supplementen jou en je huisdier kunnen ondersteunen? Kom dan een kijkje nemen in onze webshop. Je wilt toch immers het beste voor je huisdier? Een kat moet vrij rond kunnen lopen, kunnen springen en klimmen. Met je hond wil je kunnen wandelen, rennen, spelen met een bal of met een stok. Wij bij Agradi willen het beste voor je dier en dat bieden we dan ook aan. Ontdek het zelf op onze webshop.