Gratis verzending vanaf € 39,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

Agradi Adventskalender! Iedere dag gaat er een nieuw luikje open en vind je de leukste acties! >

Agradi Adventskalender! Iedere dag gaat er een nieuw luikje open en vind je de leukste acties! >

Cortaflex HA Super Fenn Powder

  • Gratis verzending vanaf € 39,-
  • 90 dagen gratis retour *
  • Ook achteraf betalen
  • Klanten geven ons een 9.2
  • Meer dan 1.000.000 klanten
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Trusted Shops

Productomschrijving

Cortaflex is speciaal geformuleerd om goed opneembaar te zijn en zorgt voor soepele beweging. Cortaflex is uniek op het gebied van supplementen. Het is zo samengesteld dat het extreem goed opgenomen wordt en vergelijking met andere supplementen.

Alle voedingsstoffen en bouwstoffen die een gewricht nodig heeft worden geleverd door celwanden. Dit is omdat gewrichten niet direct in verbinding staan met de bloedvaten. Dit product is speciaal geformuleerd met de wetenschap dat kleine moleculen beter door de celwanden heen kunnen en daardoor beter opneembaar zijn voor de gewrichten. Cortaflex bevat precursors (geïsoleerde bouwstenen) van Chondroïtinesulfaat en Glucosaminesulfaat, in een speciale verhouding, geformuleerd om een uitermate goede opneembaarheid en doeltreffendheid te garanderen.

Dit supplement bevat daarnaast Hyaluronzuur wat het hoofdbestanddeel van gewrichtsvloeistof is (kraakbeen). Oorspronkelijk Hyaluronzuur moet worden ingespoten omdat dit afgeleid is van collageen tpe II, dit heeft een gewicht van 6 miljoen Dalton. Dit type is alleen effectief wanneer het direct in het gewricht gespoten wordt maar niet voor oraal gebruik. Het Hyaluronzuur in Cortaflex is plantaardig en heeft daardoor een lager moleculair gewicht van 50.000 Dalton waardoor het beter wordt opgenomen via de celwand.

Ook bevat dit supplement ASU wat de aanmaak van collageen bevordert. MSM is toegevoegd ter ondersteuning van het transport door de celwanden. Dus Cortaflex is een super goed werkend supplement door zijn unieke samenstelling. De ingrediënten versterken elkaar en hebben een positieve invloed op elkaar.

Cortaflex® is klinisch getest in een dubbelblind onderzoek naar bewegingen van het paardenbeengewricht. Het strenge proces werd uitgevoerd door het College of Veterinary Medicine aan de Michigan State University, een van de toonaangevende onderzoeksinstituten voor paarden ter wereld. In tegenstelling tot de meer subjectieve onderzoeksbenaderingen in sommige paardenproeven, gebruikte het onderzoek geavanceerde kinetische analysetechnieken om het gangpatroon van het paard objectief en nauwkeurig te meten. Deze technieken, gebaseerd op video- en krachtplaten, lieten zonder twijfel de effecten van suppletie zien. De resultaten werden vervolgens gepresenteerd door de auteur Dr Hilary Clayton BVMS, PhD, MRCVS, aan de American Association of Equine Practitioners (AAEP) en gepubliceerd in de conferentie.

Ingrediënten:
Technologische additieven: Ammoniumpropionaat - E280 - 1.000 mg / kg

Samenstelling:
Alfalfa maaltijd gedehydrateerd, calciumcarbonaat,
Yucca Schidigera-extract - 48.000 mg / kg, kaolien, bromelaïne - 19.000 mg / kg

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit 14.90%
Ruwe oliën & vetten 7.93%
Ruwe celstof 15,20%
Ruwe as 23.40%

Gebruiksadvies:
Voor een paard van 500 kg:
Per dag: gedurende de eerste 5 dagen: 15 g tweemaal per dag. daarna dagelijks 15 g.
Maximum per dag: 30 g.
15 g maatschepje inbegrepen.
 

Specificaties

Bekijk meer

Reviews