Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

CoolPets Koelproducten

CoolPets koelmatten en koelspeelgoed koop je online bij Agradi. In de warme zomermaanden is het van essentieel belang om je huisdier koel te houden. Omdat onze harige vrienden het sneller warm krijgen en lastiger afkoelen heeft CoolPets speciale producten ontworpen om je dier de hete dagen door te helpen. Bij Agradi hebben we dan ook de hele collectie van CoolPets in ons assortiment, zo kies je gemakkelijk het hulpmiddel dat geschikt is om jouw huisdier te helpen afkoelen. CoolPets heeft twee soorten producten: de unieke Dog Mat en het Frozen speelgoed. Meer informatie

Logo
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
CoolPets Cooling Ice Disc
€ 7,95

CoolPets Cooling Ice Disc

(0)
CoolPets Koelmat Tropical Premium Flower
€ 27,95

CoolPets Koelmat Tropical Premium Flower

(0)
CoolPets Koelmat Tropical Premium Flamingo
€ 27,95

CoolPets Koelmat Tropical Premium Flamingo

(0)
Coolpets Waterfontein Splash
€ 17,95

Coolpets Waterfontein Splash

(1)
Coolpets Zwembad
Vanaf€ 30,75

Coolpets Zwembad

(1)
Aantal per pagina:
24

De CoolPets Dog Mat is speciaal ontworpen om te helpen bij het afkoelen van je huisdier, de mat is heel geschikt voor hond, kat, konijn en andere dieren . De koelmat werkt zonder elektriciteit, water of vriezer, maar is gevuld met een chemische gel die door druk wordt geactiveerd en afkoelt. Door de chemische reactie wordt de mat 10 tot 15 graden koeler dan de omgeving, perfect in de hete zomerdagen. Wanneer je dier er langere tijd op ligt neemt de koelingstemperatuur langzaam af in 3 tot 4 uur. Gelukkig is de mat na 30 seconden rust alweer klaar voor gebruik. De koelmat is gemaakt van duurzaam kunststof, zodat je huisdier het nooit kapot kan maken ook zijn ze lek-proof en goed bestand tegen belasting. Haren blijven niet aan de mat hangen waardoor hij ook nog eens makkelijk schoon te houden is. Er zijn verschillende maten beschikbaar, zodat ze ook goed gebruikt kunnen worden tijdens het vervoer van je huisdier wanneer het erg warm kan worden. De koelmatten passen perfect in de meeste transportboxen, manden of benches.

De Frozen speeltjes van CoolPets zijn vooral gericht op honden. Het speelgoed is ontworpen om gevuld te worden met water om daarna in te vriezen. Zo heeft je dier speelgoed dat goed helpt met afkoelen en ze tegelijkertijd, tijdens het ontdooien, van vers water voorziet. Naast afkoelen van je huisdier zijn deze speeltjes ook perfect voor puppies tijdens het wisselen, wanneer ze veel tandpijn hebben. Door op iets kouds te kauwen hebben de pups daar minder last van.

Naast de spullen van CoolPets heeft Agradi nog veel meer hondenspullen en hondenspeelgoed. Ook voor drinkfonteinen voor je huisdier ben je bij Agradi aan het juiste adres. In ons assortiment hondenkussens vind je nog veel meer comfortabele ligplekken voor je hond. In de Outlet vind je speelgoed en spullen met flinke kortingen die uit assortiment gaan. Zo heb je gemakkelijk en overzichtelijk al je benodigdheden bij elkaar bij Agradi.