Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

Nu al Black Friday deals bij Agradi: Tot 40% korting op diverse merken!

Nu al Black Friday deals bij Agradi: Tot 40% korting!

Company of Animals Hondentraining

De Company of Animals is een merk die producten ontwikkeld voor honden en katten. Door de jarenlange ervaring hebben ze innovatieve producten kunnen ontwikkelen. De missie van het bedrijf is om het dierenwelzijn te verbeteren en het leven van het dier en eigenaar te verrijken. Agradi heeft een groot assortiment van de Company of Animals online staan. Wij helpen jou en je huisdier graag aan goede verzorgingsproducten!
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
  1. Clix Terugroeplijn Hond Zwart 10m
    € 33,99

    Clix Terugroeplijn Hond Zwart 10m

    (1)
Aantal per pagina:
24 96

Het merk Company of Animals is ontstaan in 1979 door Dr. Roger Mugford, die nu een wereldberoemde dierenpsycholoog is. Het bedrijf is gevestigd in Surrey (Engeland) en heeft ook een trainingscentrum voor honden. Dit trainingscentrum is gespecialiseerd in alle niveaus van hondentraining en bieden nog veel meer services aan, zoals het oplossen van juridische problemen over huisdieren en het aanbieden van een gedragsconsultatie. Dit geeft het bedrijf het unieke voordeel om voortdurend te kunnen onderzoeken en nieuwe producten te kunnen ontwikkelen die moeten helpen met bij oplossen van gedrags- en trainingsproblemen. De nieuwe ontwerpen en principes van dierentraining kunnen ze daar gelijk testen. 

Bij de Company of Animals geloven ze dat de producten het welzijn van de huisdieren moet verbeteren, evenals het helpen van de eigenaars. Zo hebben ze bijvoorbeeld een speciale ‘Headcollar’ ontwikkeld om de eigenaren effectieve controle te geven tijdens het lopen, zonder pijn of schade rond het keelgebied van de hond te veroorzaken. Verder hebben ze producten voor honden en katten, zoals speelgoed, trainingsproducten, verzorgingsproducten en muilkorven.

Samengevat brengt de kennis en ervaring de Company of Animals hen tot aan de top. Ze leveren zowel producten voor honden als katten. Alle producten van Company of Animals zijn verkrijgbaar bij Agradi. Daarnaast hebben wij diverse andere artikelen voor jou en je huisdier. Wij bieden deze producten aan voor de allerlaagste prijs. Daar komt nog bij dat vele artikelen van Company of Animals meedoen aan onze stickeractie. Hiermee krijg je hele aantrekkelijke kortingen op deze producten. Ten slotte kun je op de Sale pagina nog meer producten vinden die in de aanbieding zijn. Alle dierenliefhebbers kunnen bij Agradi terecht voor de betrouwbaarste producten voor de allerlaagste prijs.