• Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis retour binnen 90 dagen

Shop nu met 25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

Company of Animals Hondentraining

 1. Sale
  € 33,99
  Clix Terugroeplijn Hond Zwart 10m
  (1)
 2. Sale
  € 24,99 € 21,24 -15%
  Non Pull Harness Anti-Trektuig COA Hond
  (2)
Aantal per pagina:
20 100
Het merk Company of Animals is ontstaan in 1979 door Dr. Roger Mugford, die nu een wereldberoemde dierenpsycholoog is. Het bedrijf is gevestigd in Surrey (Engeland) en heeft ook een trainingscentrum voor honden. Dit trainingscentrum is gespecialiseerd in alle niveaus van hondentraining en bieden nog veel meer services aan, zoals het oplossen van juridische problemen over huisdieren en het aanbieden van een gedragsconsultatie. Dit geeft het bedrijf het unieke voordeel om voortdurend te kunnen onderzoeken en nieuwe producten te kunnen ontwikkelen die moeten helpen met bij oplossen van gedrags- en trainingsproblemen. De nieuwe ontwerpen en principes van dierentraining kunnen ze daar gelijk testen. 

Bij de Company of Animals geloven ze dat de producten het welzijn van de huisdieren moet verbeteren, evenals het helpen van de eigenaars. Zo hebben ze bijvoorbeeld een speciale ‘Headcollar’ ontwikkeld om de eigenaren effectieve controle te geven tijdens het lopen, zonder pijn of schade rond het keelgebied van de hond te veroorzaken. Verder hebben ze producten voor honden en katten, zoals speelgoed, trainingsproducten, verzorgingsproducten en muilkorven.

Samengevat brengt de kennis en ervaring de Company of Animals hen tot aan de top. Ze leveren zowel producten voor honden als katten. Alle producten van Company of Animals zijn verkrijgbaar bij Agradi. Daarnaast hebben wij diverse andere artikelen voor jou en je huisdier. Wij bieden deze producten aan voor de allerlaagste prijs. Daar komt nog bij dat vele artikelen van Company of Animals meedoen aan onze stickeractie. Hiermee krijg je hele aantrekkelijke kortingen op deze producten. Ten slotte kun je op de Sale pagina nog meer producten vinden die in de aanbieding zijn. Alle dierenliefhebbers kunnen bij Agradi terecht voor de betrouwbaarste producten voor de allerlaagste prijs.