Gratis verzending vanaf € 39,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Eskadron Reflexx 2021

Creëer de mooiste setjes voor jezelf en jouw paard in de kleuren licht olijf, roze en zwart met de Eskadron Reflexx 2021 collectie! Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24

De Eskadron Reflexx 2021 collectie heeft een zeer ruim aanbod verschillende producten. Zo zijn er zweetdekens en vliegendekens voor jouw paard in de zomer, voor een optimale bescherming buiten. Ook vliegenmaskers en oornetjes ontbreken niet in deze mooie collectie. Daarnaast is er keuze uit meerdere halsters met bijpassende halstertouwen. De vertrouwde Eskadron zadeldekjes zitten ook weer in deze collectie, zoals de Big Square, de Glossy en de Cotton. Er zijn dressuur en veelzijdigheid zadeldekjes verkrijgbaar in de Reflexx 2021 collectie. Tot slot kan je ook voor springschoenen, peesbeschermers of bandages bij deze collectie terecht.

Naast producten voor paarden heeft de Eskadron Reflexx 2021 collectie ook veel producten voor ruiters. Je hebt keuze uit onder andere vesten, truien, shirts, rijbroeken en sokken. Maak je look compleet met een bijpassende tas, pet of hoofdband.

Deze producten voor zowel paard als ruiter zijn natuurlijk erg mooi met elkaar te matchen! Er staan drie kleuren centraal in de Eskadron Reflexx 2021 collectie: licht olijf, roze en zwart. Maak gebruik van onze setjes pagina om de mooiste combinaties uit te kiezen voor jou en jouw paard!