Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

NU tot 25% KORTING op diverse categorieën! Actievoorwaarden >>

NU tot 25% KORTING op diverse categorieën! Actievoorwaarden >>

Eskadron Platinum Pure 2020

Chique, chiquer, chicst: dat is de Eskadron Platinum Pure 2020 collectie! Deze collectie blinkt uit door de unieke details en het stijlvolle design gecombineerd met de kwaliteit van Eskadron!
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
  1. Outlet
    Eskadron Zadeldek Platinum Pure Glossy VZ Wit Full
    € 79,95

    Eskadron Zadeldek Platinum Pure Glossy VZ Wit Full

    (0)
  2. Populaire merken

Aantal per pagina:
24 96

Deze Eskadron Platinum Pure 2020 collectie heeft een klassieke stijl dankzij de elegante afwerking. De collectie bestaat uit de welbekende Eskadron-zadeldekjes, zoals de Velvet variant, het Big Square dekje, de Cotton Pad, de Innopad en het Glossy zadeldek. Deze zadeldekjes zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit met eventueel een bontje op de schoft.

Om de look van je paard helemaal compleet te maken, heeft de Eskadron Platinum Pure 2020 collectie ook bijpassende accessoires voor je paard. Denk aan bandages, onderleggers, peesbeschermers en springschoenen afgewerkt met faux fur en oornetjes. Ook beschikt deze collectie over prachtige zweetdekens die beschikken over een stijlvol design.

Deze collectie beschikt ook over artikelen waarmee je je paard stijlvol, veilig en beschermd in de wei kan zetten. Zo heeft deze Eskadron Platinum Pure 2020 collectie een vliegendeken met een speels camouflage patroon, mooie halsters en bijpassende halstertouwen. Ook voor op transport zijn er transportbeschermers beschikbaar. Wil je al je Eskadron Platinum Pure 2020 producten veilig en geordend opbergen? Daar is de bijbehorende tas voor! Laat jezelf en je paard stralen met deze klassieke collectie!