Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

AGRADI’S GROTE VOORJAARSWINACTIE t.w.v. €15.000, bekijk het hier

AGRADI’S GROTE VOORJAARSWINACTIE t.w.v. €15.000, bekijk het hier

Eskadron Platinum 2019

De Eskadron platinum collectie is de zomercollectie die in de maand juli van 2019 uitgekomen is. De platinum collectie gaat altijd over elegantie en stijl. Dat is nu ook weer te zien aan de hand van de gebruikte stoffen en prints. Bij Agradi kan je de gehele platinum collectie terug vinden. Hierdoor kan je een enkel artikel bestellen dat je mooi vindt, maar ook een complete set samenstellen.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
  1. Populaire merken

Aantal per pagina:
24 96

Alle producten uit de Eskadron Platinum collectie 2019

De collectie bevat de volgende producten welke niet alleen in verschillende kleuren, maar ook in verschillende uitvoeringen te verkrijgen zijn: halsters, halstertouwen, vliegennetjes, zadeldekjes, dekens.
De volgende artikelen zijn in een vaste uitvoering, maar wel in verschillende kleuren: bandages, onderlappen, opbergtassen, transportbeschermers, beenbescherming.

Kleuren uit de platinum 2019 collectie

De collectie bestaat uit 3 kleuren: navy, martini olive (olijfgroen) en vermillion oranje.

Stofjes en motieven uit de platinum collectie

Eskadron werkt deze keer met gladde stoffen, glossy stoffen (met extra glans). De prints op de collectie zijn met hoefijzers en bitten wat een chique uitstraling geeft.

Maten van de artikelen

De dekens zijn verkrijgbaar in de maten 125/175 (voor de gemiddelde D-pony geschikt) tot en met 165/213 (voor echt grote paarden). De eerste getoonde maat geeft de rugmaat aan en de 2e maat geeft de ondermaat aan van de deken. De ondermaat is waar we het meeste mee werken in Nederland.

De zadeldekjes uit de collectie zijn beschikbaar in maat pony en full, en daarnaast kan je kiezen uit een veelzijdigheidsmodel (ook geschikt voor springzadels) en een dressuurmodel.

Halsters gaan van maat pony tot en met xfull.

Been beschermers zijn verkrijgbaar in maar s tot en met xl. De meeste paarden gebruiken maat M aan de voorbenen en maat L aan de achterbenen, pony’s hebben vaak maat S aan de voorbenen en maat M aan de achterbenen.

De bekende kwaliteit van Eskadron

Van Eskadron mag je natuurlijk weer de beste kwaliteit verwachten. Vrijwel iedereen is bekend met de kwaliteit, maar toch willen voor degene die er nog niet bekend in zijn zullen we een kleine uitleg geven. Zo hebben de zadeldekjes een anatomische vorm en zijn sommige met zacht beschermend materiaal bij de schoft bekleed, halsters met bont bekleed, beenbescherming uit luchtig materiaal en extra zachte randen en springschoenen met een bontrandje. De dekens hebben een anatomische kraag met padding bij de schoft voor extra bescherming. Je zal begrijpen dat wij enthousiast zijn over de kwaliteit, wanneer je de producten zelf voelt zal je snappen waarom we enthousiast zijn.

Omdat het een collectie is, is deze niet voor eeuwig leverbaar. Twijfel dus niet te lang en bestel de Eskadron Platinum Collectie snel bij Agradi.nl!