Outlet

Coleman Outdoorartikelen

 1. Coleman Koelbox 50qt Wheeled Xtreme Cool Grijs
  Outlet

  Coleman Koelbox 50qt Wheeled Xtreme Cool Grijs

  99,99
  3

  Op voorraad Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden

Aantal per pagina:
20 100
In het assortiment van ons vind je veel producten van het merk Coleman. Bij ons heb je een keuze uit allerlei soorten artikelen. Hiermee zit er zeker ook iets voor jouw tussen. Als je artikelen van dit merk in huis haalt, weet je zeker dat je kwaliteit binnen haalt. Daarnaast willen wij onze website graag zo klantvriendelijk mogelijk houden. Daarom dat wij alle producten netjes verdeeld hebben in categorieën. Hiermee willen wij graag dat jij gemakkelijk en snel jouw artikelen vindt. Niemand zit te wachten op een hele zoektocht. Coleman kom je tegen bij campinglampen, tenten en slaapzakken om te kamperen. Maar natuurlijk heeft Coleman nog veel meer soorten artikelen te bieden. In onze webshop heb je een uitgebreide keuze. 

Het bedrijf is opgericht in de Amerikaanse staat Alabama. W.C. Coleman was de oprichter van het bedrijf. In eerste instantie richtte het bedrijf zich op het maken van lampen. W.C. Coleman maakte een wandeling toen hij langs een winkel liep. Zijn oog viel op een brandende lamp aangevoerd door gasolie. Hij ontdekte dat je hiermee zelfs de kleinste letters in boeken en medicijnverpakkingen kon lezen. Daarom richtte hij dit bedrijf op om dit soort lampen te produceren. Tegenwoordig maakt het bedrijf nog veel meer producten dan lampen zoals zitstoeltjes voor buiten, koelboxen en tenten. 

Kortom, bij Agradi koop je alle goede producten van Coleman. Bij ons heb je een duidelijk overzicht waardoor je snel de producten kan vinden. Met de artikelen van Coleman weet je dat je kwaliteit in huis haalt. Deze artikelen koop je ook nog eens voor een hele aantrekkelijke prijs. Daar komt de stickeractie van ons nog eens bovenop. Hiermee krijg je heel veel korting bovenop de standaard lage prijs. Daarnaast hebben wij ook nog andere producten in de aanbieding. Hier hebben wij onze Sale pagina voor. Hier vind je alle overige producten die meedoen aan de stickeractie. Alles wat je nodig hebt, vind je bij Agradi.