Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, maandag verzonden
90 dagen gratis retour *

Zomer SALE! Tot 20% korting op bijna alles! Actievoorwaarden >>

Zomer SALE! Tot 20% korting op bijna alles! Actievoorwaarden >>

Classic Pet Products Drinkflessen

Classic Pet Products is een bekend merk als het gaat om drinkflessen voor knaagdieren. Dit merk heeft al meer dan 30 jaar ervaring als het gaat om de verzorging van huisdieren. Agradi heeft alle soorten drinkflessen van Classic Pet Products in haar assortiment voor een voordelige prijs! Wij helpen jou en je huisdier graag aan de allerbeste drinkfles!
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24 96

In onze webshop vind je allerlei verschillende drinkflessen voor knaagdieren. Iedere drinkfles bij Agradi is van hoogwaardige kwaliteit, makkelijk in gebruik en lekken niet. Er zijn verschillende maten drinkflessen. De grote drinkflessen zijn zeer geschikt voor een verblijf waar meerdere konijnen in zitten. Een volwassen konijn drinkt gemiddeld 50ml per kilogram lichaamsgewicht per 24 uur. Water is de belangrijkste basisbehoefte dus zorgt voor voldoende vers drinkwater.

Een van de merken die drinkflessen aanbiedt is het oude vertrouwde merk: Classic Pet Products. Het merk is opgericht in 1975 en heeft de ervaring van 4 generaties lang in de huisdierenindustrie. De Classic Pet Products worden gedistribueerd door Caldex, LTD, gebaseerd in Halifax, West Yorkshire.

Classic Pet Products zijn bekend van de drinkflessen voor knaagdieren. Deze drinkflessen zijn gemaakt van recyclebaar materiaal. Het materiaal is transparant, zodat je makkelijk kan zien of er nog voldoende water in zit. Verder wordt de drinkfles geleverd met een rvs-tuitje. Deze is voorzien van een dubbelkogeltechniek, zodat de fles niet gaat lekken. De drinkfles is makkelijk op te hangen met het bijgeleverde buigbare ijzerdraad. De drinkflessen komen in verschillende groottes, bijvoorbeeld 600 of 1100 ml.

Tip voor de Classic drinkflessen! Vul de drinkfles met water en bevestig de dop erop. Het is daarna handig om even licht in de fles te knijpen. Hierdoor komen er bubbels vrij en creëert het een vacuüm in de fles.

In het kort zijn de Classic drinkflessen al een hele poos op de markt en behoren tot de ‘standaard’ drinkflessen voor onder andere knaagdieren. Door de dubbelkogeltechniek van Classic Pet Products gaat de fles niet lekken. Alle producten van Classic Pet Products zijn verkrijgbaar bij Agradi.nl. Daarnaast hebben wij diverse andere artikelen voor jou en je huisdier. Wij bieden deze producten aan voor de allerlaagste prijs. Daar komt nog bij dat vele artikelen van Classic Pet Products meedoen aan onze stickeractie. Hiermee krijg je hele aantrekkelijke kortingen op deze producten. Ten slotte kun je op de Sale pagina nog meer producten vinden die in de aanbieding zijn. Alle dierenliefhebbers kunnen bij Agradi terecht voor de betrouwbaarste producten voor de allerlaagste prijs.