Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Chipsi Bodembedekking

Chipsi heeft bodembedekking voor alle kleine huisdieren, zoals vogels, knaagdieren en reptielen. Het merk werkt met de hoogst mogelijk normen als het gaat om de verwerking van de bodemdekking. Kwaliteit en hygiëne staat hier voorop. Agradi heeft alle soorten bodembedekking van Chipsi in haar assortiment voor een voordelige prijs! Wij helpen jou en je huisdier graag aan het lekkerste en fijnste bodembedekking! Meer informatie

Logo
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24

Chipsi heeft een groot assortiment bodembedekking in haar webshop voor knaagdieren en andere huisdieren. Jouw huisdier verdient de beste zorg die er is en daarom hebben wij de meeste betrouwbare producten en merken geselecteerd. In onze webshop vind je hoogwaardige producten van verschillende merken.

Chipsi is een merk dat verantwoord omgaat met de verwerking van het natuurlijke materiaal. De bodembedekking van Chipsi bestaat volledig uit hout en plantaardige vezels, zonder de minste sporen van chemische additieven. Waarom voelt het kleine diertje zich zo goed met Chipsi? Ze zeggen dat Chipsi bodembedekking de natuur in huis haalt bij het kleine diertje en daarmee op zijn gemak is.

De Chipsi huisdierproducten bestaan uit verschillende soorten, namelijk hout, cellulose, hooi, stro, mais en hennep. Al vele jaren houdt Chipsi zich bezig met de natuurlijke bodembedekking voor de huisdieren. Zij hebben daarom ook de beste manieren gevonden om de planten te verwerken om de hoogste normen van kwaliteit en hygiëne te waarborgen.

Nog een aantal tips van Chipsi. Houtvezels zijn bijzonder effectief voor het absorberen van vocht, stro maakt een zacht bed en dieren houden ervan om het te gebruiken voor hun nesten. Daarnaast bestaat hooi uit gesneden gras en groenen planten, deze bevatten alle belangrijke vitaminen die vooral konijnen en cavia’s nodig hebben.

In het kort laat Chipsi je huisdieren natuurlijk goed voelen. De bodembedekking wordt op de meeste zorgvuldige manier verwerkt en is daarmee 100% veilig voor je huisdieren. Alle producten van Chipsi zijn verkrijgbaar bij Agradi.nl. Daarnaast hebben wij diverse andere artikelen voor jou en je huisdier. Wij bieden deze producten aan voor de allerlaagste prijs. Daar komt nog bij dat vele artikelen van Chipsi meedoen aan onze stickeractie. Hiermee krijg je hele aantrekkelijke kortingen op deze producten. Ten slotte kun je op de Sale pagina nog meer producten vinden die in de aanbieding zijn. Alle dierenliefhebbers kunnen bij Agradi terecht voor de betrouwbaarste gezondheidsproducten voor de allerlaagste prijs.