Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *

NU tot 20% KORTING op bijna ALLES! Actievoorwaarden >>

NU tot 20% KORTING op bijna ALLES! Actievoorwaarden >>

Chew-It 4ever Kauwbotten

Voor honden die alles kapot kauwen en bijten, heeft Chew-It 4ever de oplossing! Dit merk heeft een speciale kauwbotten voor honden ontwikkeld, die praktisch onverwoestbaar zijn. Door de speciale formule kan je hond er urenlang op kauwen. Agradi heeft alle soorten en maten kauwbotten van Chew-It 4ever in haar assortiment, voor een scherpe prijs. Wij helpen jou en je geliefde hond graag aan het allerbeste en lekkerste bot!

Geen producten gevonden.

Agradi heeft een groot assortiment online staan aan kauwbotten en speeltjes voor jouw allerliefste hond(en)! Jouw huisdier verdient de beste zorg die er is en daarom hebben wij de meeste betrouwbare producten en merken geselecteerd. In onze webshop vind je hoogwaardige producten van verschillende merken. 

Als het om onverwoestbare kauwbotten gaat, heeft Chew-It 4ever het stevigste bot ontwikkeld. De botten zijn door de meest extreme kauwers getest en goedgekeurd. De Chew-It 4ever is gemaakt van eerste klas nylon materiaal. Dit maakt het bot extreem duurzaam en praktisch onverwoestbaar. Daarnaast zit er een unieke smaak door het hele bot heen, waardoor het een onweerstaanbaar bot voor je hond wordt. 

De Chew-It 4ever kauwboten zijn glutenvrij en worden geadviseerd door dierenartsen. De botten verzorgen het gebit van de hond. De botten komen in verschillende smaken en groottes. De Chew-It 4ever botten komen in de maten small, medium en large. Je hond kan genieten van de drie verschillende smaken lam, kip en rund. 

Chew-It 4ever is onderdeel van Holland Animal Care. Zij zijn leverancier en producent van innovatieve producten. Zij zichten zich op honden, katten, paarden, koeien, schapen, pluimvee, varkens, ongedierte- en insectenbestrijding. De medewerkers en oprichters zitten vol passie voor het vak en hebben een uitgebreide productkennis opgebouwd. Het bedrijf timmert al meer dan 28 jaar met succes aan de weg en is door de jaren heen een betrouwbare partner geworden voor veel klanten.

In het kort zijn de botten van Chew-It 4ever geschikt voor de meeste extreme kauwers.  Alle producten van Chew-It 4ever zijn verkrijgbaar bij Agradi.nl. Daarnaast hebben wij diverse andere artikelen voor jou en je huisdier. Wij bieden deze producten aan voor de allerlaagste prijs. Daar komt nog bij dat vele artikelen van Chew-It 4ever meedoen aan onze stickeractie. Hiermee krijg je hele aantrekkelijke kortingen op deze producten. Ten slotte kun je op de Sale pagina nog meer producten vinden die in de aanbieding zijn. Alle dierenliefhebbers kunnen bij Agradi terecht voor de betrouwbaarste gezondheidsproducten voor de allerlaagste prijs.