Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Chetaime Ruitersportartikelen

Chetaime koop je online bij Agradi! Chetaime is een ruitersportmerk die ruitersportartikelen levert zoals dekens, dekjes, halsters en andere ruitersportproducten. Chetaime is onderdeel van het merk Sectolin. Sectolin is bekend van verzorgingsproducten voor je paard, zoals shampoos, glanssprays en leerverzorgingsproducten. Meer informatie

Logo
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24

Ook Sectolin is ruim 80 jaar terug al ontstaan. Het bedrijf werd opgericht in 1936 en daar lag de focus op verschillende soorten cosmetische producten. Ruim dertig jaar later hebben ze focus van het bedrijf veranderd. Sectolin ging zich toen richten op het ontwikkelen van verzorgingsproducten voor dieren in plaats van voor de mens. Sinds de jaren 80 richt het bedrijf op hobbyhuisdieren, met als specialisatie paarden. Het merk werkt met een gerichte missie. Het is de missie om de beste gezondheids-, beschermings- en verzorgingsproducten voor paarden op de markt te zetten. En daarbij in toenemende mate ook verzorgingsproducten voor honden en katten.

Sectolin heeft daarom verschillende soorten productlijnen voor paarden. Chetaime is de lijn waarbinnen ze ruitersportartikelen ontwikkelen. Het merk is bezig om nog meer nuttige of handige producten voor de verzorging van paarden te bedenken en te ontwikkelen. Waarbij de gezondheid en bescherming van het paard voorop staat. Die elementen hebben gezorgd voor de ruitersportartikelen lijn: Chetaime. Het is een naam waaruit de liefde voor paarden spreekt. Binnen deze lijn hebben ze verschillende ruitersportartikelen die nog steeds groeiende is. In het assortiment hebben ze halsters, het veiligheidshalster, dekens, zadeldekjes en zadelbontjes.

Het veiligheidshalster van Chetaime is uniek en populair binnen de ruitersportartikelen. De halsters die ze ontwikkelen zijn mooi van buiten en functioneel vanbinnen. Ze ontwikkelen halsters die geen irritatie ontwikkeld op de huid van je paard. Met het Chetaime Safety-First halster staat de veiligheid van je paard of veulen voorop. Het halster heeft een sluiting van klittenband dat in elke panieksituatie losgetrokken kan worden. Komt je paard vast te zitten in het halster als deze in de wei of op stal staat, dan kan het paard zichzelf losmaken en verwondingen voorkomen. Dit halster heeft verder een uniek vastklik systeem, waardoor het halster in de vaste stand komt te staan en de klittenband niet los kan gaan.

In het kort biedt Chetaime ruitersportartikelen aan die je paard bescherming moet bieden en de verzorging van je paard makkelijk moet maken.