Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, maandag verzonden
90 dagen bedenktijd *

Nu 25% korting op alle zomercollecties 2020!

Nu 25% korting op alle zomercollecties 2020!

Charley & Molley Hondenspeelgoed

Charley & Molley koop je voordelig online bij Agradi.nl! Charley & Molley is een merk dat zich specialiseert in het maken van speeltjes voor honden. Charley & Molley levert een uniek product en wij van Agradi zijn blij dit aan je te mogen presenteren. Het merk heeft een groot assortiment aan leuk en interessante hondenspeeltjes voor uw hond waarmee hij zich altijd kan vermaken. De speeltjes van Charley & Molley bevinden zich in het hondenspeelgoed assortiment bij de huisdierbenodigdheden. Om meer informatie over de Charley & Molley te weten te komen kan je nu verder lezen, bezoek ook eens onze website voor ons ruime assortiment aan dierbenodigdheden.  
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
  1. Sale
    Charley & Molley Comfort Plush Donut 10cm
    € 4,60 € 3,91 -15%

    Charley & Molley Comfort Plush Donut 10cm

    (0)
Aantal per pagina:
24 96

Charley & Molley staat bekend om haar kennis over het leveren van een hoop plezier bij je honden. Het merk heeft zich gespecialiseerd in speeltjes die zeer diervriendelijk en zacht zijn voor de honden. De speeltjes zijn hierdoor zeer geschikt voor kleine hondenrassen en puppys. In de pluche hondenspeeltjes zitten in de meeste gevallen een interessante squeaker, ook wel pieper genoemd, ingebouwd.

Verder staat Charley & Molley ook bekend om het maken van duurzame speeltjes. Het is vaak zo dat wanneer een hond met een speeltje bezig is, deze binnen no time niet meer functioneert door dat deze kapot of lelijk is. Door het materialen die Charley & Molley gebruikt gaan de hun speeltjes lang mee.

Ook heeft Charley & Molley clickers te koop waarmee honden getraind kunnen worden. Ze hebben hierbij verschillende versies. Een andere leuke bezigheid voor je hond zijn de ballen waarin honden kunnen bijten en welke gegooid kunnen worden zodat de hond er uren mee bezig is. Ook meer reguliere attributen zoals een hondenknuffel zijn te vinden in het assortiment van Charley & Molley.

De hondenspeeltjes van Charley en Molley zijn verkrijgbaar in verschillende vormen zo is er de Charley & Molley Squirrel, Rope and Carrot, Hexagonal ball with streamers en plush ice cream. Welke is jouw favoriet?

Bij Agradi hebben wij veel verschillende soorten producten van Charley & Molley in ons assortiment. Kortom, met de producten van Charley & Molley train je je hond en heeft deze ook veel speelplezier.