• Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis retour binnen 90 dagen

Magazijn Sale tot 30% korting!

Magazijn Sale tot 30% korting!

Charley & Molley Hondenspeelgoed

 1. Sale
  Charley & Molley Comfort Layered Raccoon 19cm
  € 5,95 € 5,65 -5%
  Charley & Molley Comfort Layered Raccoon 19cm
  (0)
 2. Sale
  Charley & Molley Comfort Plush Donut 10cm
  € 4,45 € 4,23 -5%
  Charley & Molley Comfort Plush Donut 10cm
  (0)
Aantal per pagina:
20 100

Charley & Molley staat bekend om haar kennis over het leveren van een hoop plezier bij je honden. Het merk heeft zich gespecialiseerd in speeltjes die zeer diervriendelijk en zacht zijn voor de honden. De speeltjes zijn hierdoor zeer geschikt voor kleine hondenrassen en puppys. In de pluche hondenspeeltjes zitten in de meeste gevallen een interessante squeaker, ook wel pieper genoemd, ingebouwd.

Verder staat Charley & Molley ook bekend om het maken van duurzame speeltjes. Het is vaak zo dat wanneer een hond met een speeltje bezig is, deze binnen no time niet meer functioneert door dat deze kapot of lelijk is. Door het materialen die Charley & Molley gebruikt gaan de hun speeltjes lang mee.

Ook heeft Charley & Molley clickers te koop waarmee honden getraind kunnen worden. Ze hebben hierbij verschillende versies. Een andere leuke bezigheid voor je hond zijn de ballen waarin honden kunnen bijten en welke gegooid kunnen worden zodat de hond er uren mee bezig is. Ook meer reguliere attributen zoals een hondenknuffel zijn te vinden in het assortiment van Charley & Molley.

De hondenspeeltjes van Charley en Molley zijn verkrijgbaar in verschillende vormen zo is er de Charley & Molley Squirrel, Rope and Carrot, Hexagonal ball with streamers en plush ice cream. Welke is jouw favoriet?

Bij Agradi hebben wij veel verschillende soorten producten van Charley & Molley in ons assortiment. Kortom, met de producten van Charley & Molley train je je hond en heeft deze ook veel speelplezier.