Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

Winteruitverkoop: tot 50% korting! | 50% korting Harry's Horse wintercollectie

Winteruitverkoop: tot 50% korting!

CEVA Dierengeneesmiddelen

CEVA ~ Animal Healthcare ~ is een van de belangrijke spelers binnen de gezondheidszorg van dieren. Dit merk gelooft dat er een nieuwe benadering van wereldgezondheid nodig is, een die verder sterkt dan alleen dierengezondheid. CEVA doet veel onderzoek en ontwikkeling binnen de dierengezondheid. Ze hebben verschillende soorten gezondheidsproducten voor gezelschapsdieren, vee en nog meer. Agradi heeft het grootste assortiment van CEVA online staan. Wij willen jou en je geliefde huisdier graag helpen aan goede gezondheidsproducten!

Categorieën

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
  1. Sale
    CEVA Arthroluxyl C 90 tabletten
    € 28,19 € 26,99 -4%

    CEVA Arthroluxyl C 90 tabletten

    (0)
1
Aantal per pagina:
20 100

Agradi heeft een groot assortiment online staan aan gezondheidsproducten voor verschillende soorten dieren. Jouw huisdier verdient de beste zorg die er is en daarom hebben wij de meeste betrouwbare producten en merken geselecteerd. In onze webshop vind je hoogwaardige producten van verschillende merken. 

CEVA is ontstaan in 1999 en is inmiddels uitgegroeid tot een belangrijke spelen binnen de dierengezondheidszorg. Ze hebben een belangrijk missie met hun organisatie: ‘Together, beyond animal health’. Ze willen de groeiende populatie over de hele wereld voeden, door te zorgen voor voldoende dierlijke proteïne. Daarnaast willen ze de voordelen van de essentiële link tussen mens en dier promoten. De gezelschapsdieren spelen een steeds belangrijke rol in onze leven. Ze kunnen in het bijzonder bijdragen aan het ondersteunen in onze psychologische en emotionele welzijn. CEVA wil mensen leren hoe ze met dieren moeten omgaan en hoe ze gezond kunnen blijven. 

Door deze grote missie is CEVA begonnen met het ontwikkelen van gezondheidsproducten voor dieren. Door veel onderzoek en ontwikkeling hebben ze een groot assortiment op de markt kunnen zetten, met veel succes. Ze hebben gezondheidsproducten voor gezelschapsdieren, vee, pluimvee, runderen, schapen, geiten en varkens. 

Samengevat brengt CEVA de hele dierengezondheid naar een hoger niveau. Voor zowel onze gezelschapsdieren en al het (pluim)vee over de hele wereld. Alle producten van CEVA zijn verkrijgbaar bij Agradi.nl. Daarnaast hebben wij diverse andere artikelen voor jou en je huisdier. Wij bieden deze producten aan voor de allerlaagste prijs. Daar komt nog bij dat vele artikelen van CEVA meedoen aan onze stickeractie. Hiermee krijg je hele aantrekkelijke kortingen op deze producten. Ten slotte kun je op de Sale pagina nog meer producten vinden die in de aanbieding zijn. Alle dierenliefhebbers kunnen bij Agradi terecht voor de betrouwbaarste gezondheidsproducten voor de allerlaagste prijs.