Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

Winteruitverkoop: tot 50% korting! | 50% korting Harry's Horse wintercollectie

Winteruitverkoop: tot 50% korting!

CéDé Vogelvoer

CéDé is een merk waarvan de kans groot is dat je hem tegenkomt in de online webwinkel van Agradi. Het merk houdt zich vooral bezig met het produceren van dierenvoeding. Dat is een belangrijke taak want ook je huisdieren moeten natuurlijk gewoon eten. Daarom vind je bij Agradi de beste producten van CéDé zodat je huisdier lekker en goed kan eten. Daar zorgen wij voor.

Categorieën

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
  1. Outlet
    CéDé Eivoer Wildzang 1kg
    € 9,99 € 4,41 -55%

    CéDé Eivoer Wildzang 1kg

    (0)
1
Aantal per pagina:
20 100

Wij willen jou een uitgebreide keuze aan goed producten bieden. Door onze ruime keuze in artikelen weet je zeker dat er ook voor jouw iets tussen zit. Daarom dat je in onze webshop de allerbeste producten van CéDé tegenkomt. Bovendien hebben wij het makkelijk voor jouw gemaakt door de artikelen netjes te verdelen in allerlei categorieën. Hiermee hopen wij dat je je producten nog gemakkelijker kan vinden en dat je niet urenlang moet zoeken voordat je je artikel gevonden hebt. De meeste producten van CéDé kom je tegen bij ons vogelvoer, maar ook bij bodembedekking kom je producten van dit merk tegen.

Het merk CéDé is opgericht in 1954 als familiebedrijf. Zij richten zich met alle liefde op het maken van dierenvoer en dan speciaal voor vogels. Het bedrijf werkt samen met heel veel voedingsdeskundigen om zo het allerbeste vogelvoer te maken. Uiteindelijk willen zij graag dat jouw vogel heel lang kan blijven rondvliegen. In 2000 zijn ze gaan samenwerken met een ander bedrijf om kennis en ideeën uit te wisselen. Inmiddels heeft dat ertoe geleid dat CéDé een wereldleider is op het gebied van vogelvoer. Tegenwoordig leveren zij in maar liefst 40 verschillende landen. Door de ervaringen hebben zij genoeg kennis in huis om de beste producten te maken.

Kortom, wij hebben alle producten in huis zodat jij je vogel een goede en lekkere maaltijd kan bezorgen. Het is gewoon heel belangrijk dat je huisdier gezond blijft. Daarom dat je bij ons goed voedsel van CéDé vindt. Natuurlijk willen we dit ook betaalbaar houden en daarom dat je bij ons de producten voor een scherpe prijs koopt. Daar komt nog eens bij dat vele artikelen meedoen aan onze stickeractie. Hiermee krijg je heel veel korting bovenop de allerlaagste prijs. Wat wil je nou nog meer? Op onze Sale pagina vind je ook nog andere producten in de aanbieding. Alles wat je nodig hebt, vind je bij Agradi.