• Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis retour binnen 90 dagen

Shop nu met 25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

Cavom Dierenvoer

 1. vanaf € 14,99
  Cavom Compleet
  (30)
 2. € 42,99 € 39,99 -7%
  Cavom Diner Compleet 10kg
  (1)
 3. € 59,99 € 54,99 -8%
  Cavom Compleet Pup/Junior 20kg
  (18)
 4. Outlet
  vanaf € 12,98
  Cavom Compleet Senior
  (13)
 5. € 16,99 € 15,49 -9%
  Cavom Compleet Pup/Junior 5kg
  (3)
 6. vanaf € 15,99
  Cavom Compleet Light
  (0)
 7. vanaf € 16,99
  Cavom Compleet Lam/Rijst
  (2)
 8. vanaf € 7,99
  Cavom Compleet Midi
  (0)
Aantal per pagina:
20 100
Bij ons kom je veel producten van Cavom tegen. Dit zijn allemaal verschillende producten waardoor je zelf een keuze hebt welke producten je koopt. Voor jouw zit er zeker iets tussen. Daarom dat je bij ons goede dierenvoeding tegenkomt van Cavom. Bovendien hebben wij al onze producten netjes verdeeld in verschillende categorieën. Hiermee hou jij gemakkelijk het overzicht en hoef je niet onnodig lang te zoeken naar je artikelen. De meeste producten kom je bij ons tegen in bij onze adult kattenvoer, adult hondenvoersenior hondenvoer en junior hondenvoer.

Het merk Cavom heeft al lange tijd ervaring op het gebied van dierenvoeding. Het merk werd opgericht in 1898 en heeft nu zijn vierde generatie van het personeel in dienst. De brokken die zij maken, hebben altijd een uitstekende verhouding van het benodigde aantal voedingsstoffen. Je huisdier blijkt er dus gezond mee. Cavom heeft bewust gekozen voor geperste brokken. Deze zijn minder belastend voor de maag en worden ook nog eens sneller verteerd. Ook proberen ze rekening te houden met het milieu door op een milieubewuste manier de brokken te produceren. Dat het bedrijf goede producten maakt wordt bevestigd door het GMP certificaat. Met dit certificaat wordt aangegeven dat wordt voldoen aan de eisen die gesteld worden om dierenvoeding te produceren. 

Kortom, wij verkopen alle producten van Cavom die jij in huis moet hebben om je huisdier een goede maaltijd te geven. Wij vinden het belangrijk dat je huisdier gezond blijft. Daarom dat wij onze prijzen zo laag mogelijk houden. Met de stickeractie worden de artikelen nog goedkoper. De stickeractie geeft je namelijk korting bovenop de laagste prijs. Hiermee worden de producten dus nog goedkoper. Daarnaast vind je op onze Sale pagina nog veel meer producten in de aanbieding. Alles wat je nodig hebt, vind je bij Agardi.