Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Cavom Dierenvoer

Cavom is een bekend merk dat je tegenkomt in de webwinkel van Agradi. Het merk is erg gericht op het maken van allerlei soorten dierenvoeding. Hiermee heb je dus een ruime keuze aan verschillende producten waarmee je je dieren kan voorzien van eten. Daarom dat je deze artikelen van Cavom koopt bij Agradi. Bij ons is de keuze zo groot dat er ongetwijfeld ook wat voor jouw tussen moet zitten. Meer informatie

Logo
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
Cavom Compleet Pup/Junior 5kg
€ 18,09

Cavom Compleet Pup/Junior 5kg

(21)
Aantal per pagina:
24

Bij ons kom je veel producten van Cavom tegen. Dit zijn allemaal verschillende producten waardoor je zelf een keuze hebt welke producten je koopt. Voor jouw zit er zeker iets tussen. Daarom dat je bij ons goede dierenvoeding tegenkomt van Cavom. Bovendien hebben wij al onze producten netjes verdeeld in verschillende categorieën. Hiermee hou jij gemakkelijk het overzicht en hoef je niet onnodig lang te zoeken naar je artikelen.

Het merk Cavom heeft al lange tijd ervaring op het gebied van dierenvoeding. Het merk werd opgericht in 1898 en heeft nu zijn vierde generatie van het personeel in dienst. De brokken die zij maken, hebben altijd een uitstekende verhouding van het benodigde aantal voedingsstoffen. Je huisdier blijkt er dus gezond mee. Cavom heeft bewust gekozen voor geperste brokken. Deze zijn minder belastend voor de maag en worden ook nog eens sneller verteerd. Ook proberen ze rekening te houden met het milieu door op een milieubewuste manier de brokken te produceren. Dat het bedrijf goede producten maakt wordt bevestigd door het GMP certificaat. Met dit certificaat wordt aangegeven dat wordt voldoen aan de eisen die gesteld worden om dierenvoeding te produceren.

Kortom, wij verkopen alle producten van Cavom die jij in huis moet hebben om je huisdier een goede maaltijd te geven. Wij vinden het belangrijk dat je huisdier gezond blijft. Daarom dat wij onze prijzen zo laag mogelijk houden. Met de stickeractie worden de artikelen nog goedkoper. De stickeractie geeft je namelijk korting bovenop de laagste prijs. Hiermee worden de producten dus nog goedkoper. Daarnaast vind je op onze Sale pagina nog veel meer producten in de aanbieding. Alles wat je nodig hebt, vind je bij Agardi.