• Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis retour binnen 90 dagen

Shop nu met 25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

Drinkflessen cavia

 1. Sale
  € 4,05 € 3,44 -15%
  Classic Fles No192 Cavia 320ml
  (6)
 2. Outlet
  € 2,99 € 0,99 -67%
  Classic Fles No,191 Hamster 150ml
  (0)
 3. € 4,05 € 3,49 -14%
  Classic Fles Cavia Colortone 320ml
  (4)
Aantal per pagina:
20 100

Een volwassen cavia drinkt gemiddeld 112 ml per dag, dus een drinkfles is dan ook een musthave naast het hebben van een voerbak en schuilplek in de cavia kooi. Drinkflesjes zijn de meest hygiënische oplossing, maar niet elke cavia drinkt graag uit een flesjes. Deze flesjes zijn dan ook te vervangen door een drinkbakje, deze zijn te verkrijgen in het plastic en steen. Deze kun je bij ons vinden onder het kopje cavia voerbakken. Ook kan het zijn dat je huisdier niet begrijpt hoe de drinkfles werkt. Dit kun je leren door een ander cavia het voor te laten doen of zelf een kleine hoeveelheid water met de fles in de mond laat lopen. Al leren ze vaak door hun nieuwsgierige aard snel hoe zo’n fles werkt. Een goede optie is om in het begin een drinkbakje en een flesje neer te zetten.

Wanneer cavia’s te veel drinken kan dit betekenen uw huisdier ziek is en behandeling nodig heeft. Mogelijke ziektes kunnen zijn diarree, suikerziektes of nierfalen. Te weinig drinken door het huisdier kan betekenen dat je cavia last heeft van gruis, blaasontsteking of blaasstenen.

De flessen zijn zeer gemakkelijk te bevestigen op diverse hoogtes aan de zijkant van je cavia kooi. Doormiddel van het wegdrukken van de kogel kan de cavia zijn drinken verkrijgen. Wij bieden deze producten aan van de merken Classic en Savic. Dit product is verkrijgbaar in de maatinhoud 320 ml en 500 ml. Deze producten kunnen wij voor een zeer goedkope prijs leveren.

De drinkflessen van Classic worden al gefabriceerd sinds 1975 in Groot-Brittannië. Voor de flessen van Classic zijn speciale hoezen verkrijgbaar zodat bevriezing, algengroei en bacteriegroei, kan worden voorkomen. Echter zijn er ook andere huis tuin en keuken middeltjes voor te vinden.

Zoek je voor een ander huisdier nog drinkflessen, dan kun je op het huisdier klikken: Hamster, Konijn, Muizen.