Gratis verzending vanaf € 39,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *

NIEUW: herfst/winter 2022/2023! >

NIEUW: herfst/winter 2022/2023! >

Cavalor Peak Performance 500ml

  • Gratis verzending vanaf € 39,-
  • Free returns within 90 days
  • Ook achteraf betalen
  • Klanten geven ons een 9.2
  • Meer dan 850.000 klanten
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Trusted Shops

Productomschrijving

Cavalor® Peak Performance verbetert de mobiliteit en prestaties van sportpaarden door de bloedsomloop te stimuleren en de werking van het lymfestelsel te boosten. Cavalor® Peak Performance is een evenwichtige mengeling van essentiële oliën en kruidenextracten die de paarden alerter maakt en beter doet presteren. Deze natuurlijke ingrediënten bevorderen een goed transport van zuurstof doorheen de bloedbanen en zorgen ervoor dat toxines snel door het lymfestelsel afgevoerd worden. Dit resulteert in meer energie en een snellere recuperatie. De focus op het lymfestelsel maakt van Cavalor® Peak Performance een innovatieve manier om de algemene conditie en uithouding van paarden te verbeteren waardoor ze niet moe worden. Bovendien vormt het lymfesysteem een belangrijk onderdeel van het immuunsysteem en zal het paard gezonder zijn. Hét supplement voor een paard in topvorm.

 

Effective natural - Mix van essentiële oliën en kruidenextracten

Cavalor® Peak Performance is een mix van selectief gekozen natuurlijke ingrediënten die elkaar versterken. Dit resulteert in een algehele verbetering van de metabolische balans waardoor het paard het maximale van zijn capaciteiten kan aanwenden en ook benutten op cruciale momenten.

 

Prestaties en conditie verbeteren: een nieuwe benadering aan de basis van Peak Performance

Voor paarden die niet zo goed in hun vel zitten en minder goed presteren wordt traditioneel vaak een kuur aangeraden rijk aan ijzer en B-vitamines. Dit zou de aanmaak van rode bloedcellen en het transport van zuurstof verbeteren waardoor de paarden meer energie krijgen. Met Cavalor® Peak Performance wordt veel verder gegaan. De focus ligt hier op het kringloopsysteem en metabolisme van het paard zodat ze minder snel moe worden en doorgaan tot het eind. Net zoals bij de mens bestaat de circulatie bij paarden uit twee zeer nauw samenwerkende systemen: het (bloed-) vatenstelsel en het lymfestelsel. Deze beide systemen vormen een netwerk in gans het lichaam van het paard waarbij het bloedvatenstelsel onder andere dient voor de aanvoer van zuurstof en het lymfesysteem voor de afvoer van afvalstoffen en de ondersteuning van de weerstand.

 

Bloedsomloop stimuleren voor topprestaties op piekmomenten

Het extract van zwarte bes (Ribes nigrum) en de essentiële olie van Amaranth stimuleren de bloedsomloop. Bovendien zet Eucalyptus (Eucalyptus globulus) de luchtwegen open, waardoor zoveel mogelijk zuurstof rondgepompt wordt. Het moment waarop paarden verzuren komt later waardoor ze beter kunnen presteren, reactiever zijn en meer uithouding hebben.

Specificaties

Bekijk meer

Reviews