Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *

Dit is je kans: 25% korting op ALLES uit de zomercollecties!

Dit is je kans: 25% korting op ALLES uit de zomercollecties!

Cavalor Lactatec

  • Gratis verzending vanaf € 49,-
  • 90 dagen gratis retour *
  • Ook achteraf betalen
  • Klanten geven ons een 9.2
  • Meer dan 1.000.000 klanten
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Trusted Shops

Productomschrijving

Cavalor LactaTec is de nieuwe aanwinst in de range spierproducten! Cavalor LactaTec is het meest complete spiersupplement in de range, omdat het op meerdere vlakken helpt de spieren te ondersteunen. Naast de werking op spierniveau, ondersteunt Cavalor LacTec ook het metabolisme zodat de spieren de kans krijgen om efficiënt om te gaan met de energie die hen wordt aangereikt via het metabolisme van het paard. Samenvattend kan het paard pieken op het juiste moment en de topvorm ook blijven vasthouden op meerdaagse wedstrijden.

De kracht van de natuur
Cavalor LactaTec is een spiersupplement gebaseerd op de formule van de Cavalor Muscle Fit. Om de spieren nog beter te kunnen ondersteunen zijn aan de formule van de Muscle Fit essentiële oliën toegevoegd, zoals bijvoorbeeld Petroselinum sativum en Citrus aurantifolium. 

De actieve delen in de Citrus aurantifolium zijn sterke antioxidanten. Petroselinum sativum draagt bij aan effectief herstel van de spieren na extreme inspanning. Het heeft een zuiverende werking die de afvoer van afvalstoffen ondersteunt en het transport verzorgt van zuurstof naar de spieren.

Essentiële ingrediënten

1. Mineralen
Cavalor LactaTec bevat verschillende mineralen, zoals zwavel (S), magnesium (Mg) en mangaan (Mn), welke bijdragen aan een normale spierwerking. De samenstelling is nauwkeurig bepaald, zodat het optimaal opneembaar is door het paard met een maximaal effect. Een extra toevoeging is methylsulfonylmethaan (MSM).

2. Vitamines
Essentieel om een supplement compleet te noemen is de toevoeging van vitamines. Cavalor LactaTec bevat verschillende B-vitamines en vitamine C om het metabolisme te ondersteunen, zodat de spieren zuivere zuurstof tot hun beschikking krijgen.

3. Antioxidanten
Antioxidanten zorgen ervoor dat vrije radicalen onschadelijk gemaakt worden. Vrije radicalen kunnen schade veroorzaken aan weefsels, waaronder spierweefsel. Deze schade wordt oxidatieve schade gfenoemd.

Naast de standaard antioxidanten vitamine E en selenium bevat Cavalor LactaTec vitamine C, beta-caroteen en bioflavonoïden. Doordat Cavalor LactaTec een vitaminen van een hoge kwaliteit bevat, is slechts een relatief lage dosering van het supplement benodigd.

Wat Cavalor LactaTec tevens uniek maakt is de toevoeging van whey poeder. Whey poeder is beter bekend als protiëne of eiwit. Eiwitten zijn belangrijke bouwstenen voor spiercellen.

De aangename geur maakt dat Cavalor LactaTec gemakkelijk wordt gegeten door het paard. 

Gebruiksaanwijzing
Dagelijkse dosis: Mix 30 gram Cavalor LactaTec poeder per dag door het voer.

In het geval van heftige opbouw van afvalstoffen, wordt geadviseerd om te starten met Cavalor LactaTec ten minste 4 weken vóór een volgende wedstrijd of heftige inspanning.

Een maatschepje is 15 gram. De maximale hoeveelheid per paard per dag is 45 gram. 

Cavalor LactaTec is ook verkrijgbaar in een pastavorm: Cavalor LactaTec Paste. Deze pasta is zeer snel opneembaar en gemakkelijk voor incidentele toediening, bijvoorbeeld tijdens een meerdaagse wedstrijd of zware training.
In dit geval, dien 1/2 tube de avond voor de wedstrijd toe en 1/2 tube de ochtend van de wedstrijddag direct in de mond van het paard. Een extra toediening door middel van een gehele tube na de inspanning zal het herstel nog sneller doen gaan. 

Welk supplement kies ik?
Wanneer je welk Cavalor spiersupplement gebruikt hangt af van de intensiteit van het werk wat het paard verricht.

Cavalor Muscle Fit is qua formule bijna gelijk aan de Cavalor LactaTec, maar bevat niet de essentiële oliën. Het draagt zorg voor de overall conditie van de spieren. Cavalor Muscle Fit onderhoudt de activiteit van de spieren. Het is een ideaal product om te gebruiken voor normale, eendaagse wedstrijden en voor paarden die makkelijk gevoelig zijn op de spieren. Cavalor Muscle Fit brengt je paard fit aan de start van de volgende wedstrijd.

Cavalor Muscle Motion is geschikt wanneer het paard niet hoog in het werk staat, maar je wil toch wat geven om de spieren te ondersteunen in het werk wat gedaan moet worden.

Specificaties

Bekijk meer

Reviews

Maureen uit Benschop op 4-11-2021

Ja, ik raad dit product aan

Paard vindt het niet lekker

Helaas eet mijn paard het niet graag. Door de slobber gaat het vaak wel, maar niet altijd. Ik kan niet goed beoordelen of het goed werkt. Wel fijne handzame zakjes!