Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

NU tot 30% korting op wintercollecties 2021! >>

NU tot 30% korting op wintercollecties 2021! >>

Cavallino Marino Ruiterkleding

Het merk Cavallino Marino is een onderdeel van HKM, een belangrijke leverancier in paardensportartikelen. Zij hebben een ruim en divers assortiment in de ruitersport. In dit assortiment zijn er producten voor zowel het paard als de ruiter. Van rijuitrusting tot hoofdstellen en halsters. Het merk HKM heeft verschillende collecties, waaronder Cavallino Marino.
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. CM Wedstrijdshirt Venezia Donkerblauw
  € 59,95

  CM Wedstrijdshirt Venezia Donkerblauw

  (0)
 2. CM Wedstrijdshirt Venezia Mouwloos Wit
  € 59,95

  CM Wedstrijdshirt Venezia Mouwloos Wit

  (0)
 3. CM Wedstrijdshirt Venezia Wit
  € 59,95

  CM Wedstrijdshirt Venezia Wit

  (0)
 4. CM Zadeldekje Venezia Donkerblauw
  € 49,95

  CM Zadeldekje Venezia Donkerblauw

  (1)
 5. CM Zweetdeken Venezia Azuurblauw
  € 89,95

  CM Zweetdeken Venezia Azuurblauw

  (0)
 6. CM Jack Venezia Donkerblauw
  € 119,95

  CM Jack Venezia Donkerblauw

  (0)
 7. CM Polo Venezia Azuurblauw XS
  € 59,95

  CM Polo Venezia Azuurblauw XS

  (0)
Aantal per pagina:
24 96

Cavallino Marino is sinds de jaren 90 al actief met hun eigen productie. Al begon het bedrijf in de jaren 60 al met produceren, alleen werden er toen alleen textielproducten geproduceerd. Daarnaast beheerde de familie ook een manege, die tegenwoordig nog steeds in gebruik is. De passie voor de ruitersport was aanwezig en dat leidde tot de overweging naar textielartikelen voor paard en ruiter. De eerste producten waren zweetdekens en sjabrakken en waren in eerste instantie voor eigen gebruik. Binnen het team werden nieuwe producten bedacht, getest en verbeterd. In de jaren 80 werden er ook producten voor klanten geproduceerd.

Vanaf de jaren 90 waren ze bezig met eigen producties en collecties. Ze hadden het doel om de passie van de paardensport op meer en meer jonge mensen en alsmaar bredere bevolkingslaag over te brengen. Het merk wil mensen toegang bieden tot ruitersportproducten die kwalitatief goed zijn, maar ook betaalbaar. HKM wil graag dat haar producten het plezier in de paardensport verhoogt.

Het merk wil graag ruitersport artikelen aanbieden voor een brede bevolkingslaag, dat betekent ook veel verschillende collecties. Cavallino Marino is een van de vele collecties van HKM. De collecties variëren van wedstrijdkleding, kinderkleding tot western.

De Cavallino Marino collectie bevat artikelen voor paard en ruiter. Voor het paard hebben ze verschillende soorten dekens, dekjes, halsters en beenbescherming. De ruiter kan genieten van mooie rijkleding van Cavallino Marino. Ze hebben rijbroeken, vesten, jassen, shirtsen sokken. De Cavallino Marino collectie bestaat uit prachtige kleuren, mooie designs en heeft een classy look. De collectie richt zich hier op het design van de producten en creëren daarmee een professionele look. Er zijn verschillende setjes verkrijgbaar om je matchen bij je paard.

Kortom, de HKM-collecties bieden genoeg variatie voor paard en ruiter, die ook nog eens betaalbaar zijn! De Cavallino Marino collectie heeft oog voor design, kleur en uitstraling.