Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Cat Mate Kattenartikelen

Cat Mate is een bekend merk onder de kattenproducten. Ze staan bekend om de kwaliteit, gebruiksgemak en uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. De Cate Mate kattenluiken zijn een populaire serie van dit merk. Deze hebben verschillende afsluitsystemen en houden andere dieren buiten de deur. Daarnaast hebben ze ook kattenluiken, voederautomaten en kattentunnels. Agradi heeft het complete assortiment van Cate Mate voor jou online staan. Uiteraard voor de scherpste prijs. Wij helpen jou en je kat graag aan de allerbeste én leukste katten spullen! Meer informatie

Logo
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
Sale
Cat Mate Voederautomaat 3kg
€ 132,00€ 95,20-28%

Cat Mate Voederautomaat 3kg

(0)
Aantal per pagina:
24

Agradi heeft een enorm groot en divers assortiment aan katten spullen. Jouw kat verdient kwaliteit en daarom hebben wij de beste kattenproducten en merken geselecteerd. In onze webshop vind je kattenspeeltjes, borstels, halsbandjes, krabpalen voor katten en nog veel meer van hoge kwaliteit.

Cate Mate is een van de merken die kattenartikelen aanbiedt in onze webshop. Dit merk is onderdeel van Pet Mate, opgericht in 1986. Het is een toonaangevende fabrikant van innovatieve producten voor huisdieren en vijvers. Door jarenlange ervaring en expertise hebben ze kwalitatieve goede producten op de markt kunnen zetten. Voor katten hebben ze innovatie kattenluiken, - deuren, en – tunnels. Daarnaast hebben ze ook goede voederautomaten voor katten.

Dit merk is bekend om de innovatieve kattenluiken. Deze kattenluiken variëren van verschillende afsluitsystemen. Van een tweevoudig afsluitsysteem als basis tot een unieke elektronische afsluitsystemen met I.D.-discs. Dit klink allemaal ingewikkeld, maar dit houdt in dat een zender op je kat toegang biedt tot en het verlaten van het huis. Dit is specifiek in te stellen. Er kan bijvoorbeeld ingesteld worden om het luik ’s nachts dicht te laten. Door de zender kan alleen jouw kat binnen komen en houdt alle andere dieren buiten. Verder zijn alle kattenluiken van Cat Mate voorzien van een weerbestendige borstelrand om tocht te voorkomen.

Het hele assortiment van Cate Mate is verkrijgbaar bij Agradi. Daarnaast hebben wij diverse andere artikelen voor jou en je kat. En kroel niet verder, want wij bieden deze producten aan voor de allerlaagste prijs. Daar komt nog bij dat vele artikelen van Cate Mate meedoen aan onze stickeractie. Hiermee krijg je hele aantrekkelijke kortingen op deze producten. Ten slotte kun je op de Sale pagina nog meer producten vinden die in de aanbieding zijn. Alle kattenliefhebbers kunnen bij Agradi terecht voor de allerlaagste prijs en de allerleukste producten!