Outlet

Cat Dancer Kattenspeelgoed

 1. Cat Dancer Interactive Cat

  Cat Dancer Interactive Cat

  2,88
  1
 2. Cat Dancer Deluxe

  Cat Dancer Deluxe

  6,62
  0
 3. Cat Dancer Chaser 6-pack

  Cat Dancer Chaser 6-pack

  6,62
  0
 4. Cat Dancer Cat Charmer

  Cat Dancer Cat Charmer

  6,45
  0
 5. Cat Dancer Rainbow Cat Charmer

  Cat Dancer Rainbow Cat Charmer

  6,28
  0
 6. Cat Dancer Pro-model

  Cat Dancer Pro-model

  5,77
  0
 7. Cat Dancer Bow Tie Chasers 2st

  Cat Dancer Bow Tie Chasers 2st

  3,48
  0
 8. Cat Dancer Whisker Chasers 2st

  Cat Dancer Whisker Chasers 2st

  3,48
  0
 9. Cat Dancer Wall Scratcher

  Cat Dancer Wall Scratcher

  16,65
  0
 10. Cat Dancer Ring Tail Chasers 2st

  Cat Dancer Ring Tail Chasers 2st

  3,48
  1
Aantal per pagina:
20 100

Alle producten van Cat Dancer zijn uitgebreid getest en gecertificeerd, waardoor het kattenspeelgoed gegarandeerd veilig is voor je kat. De producten hebben alle tests voor kinderspeelgoed in de VS en EU doorstaan. Bij Cat Dancer staat diversiteit van speelgoed centraal, in het assortiment vind je dus veel verschillende soorten speelgoed voor je kat. Zo zal je kat zich nooit vervelen met zijn speelgoed! Cat Dancer heeft zelfs een verticale krabpaal ontwikkeld, de zogenoemde Wall Scratcher. Deze is ideaal voor katten die de neiging hebben om aan meubels te krabben. Dit product is gebaseerd op de katten in het wild, die hun nagels het liefst scherpen aan bomen. Om het nagels scherpen nog aantrekkelijker te maken, is er een flexibele draad toegevoegd waar je kat mee kan spelen.

Alle producten van Cat Dancer zijn gebaseerd op de natuurlijke behoeften van katten. Zoals bijvoorbeeld het achtervolgen van een prooi. Hiervoor vind je in het assortiment van Cat Dancer de leukste producten, zodat je kat zich helemaal kan uitleven met zijn zogenaamde prooi. Het kattenspeelgoed is ook geschikt om achter te laten voor je kat als je zelf van huis weg bent. Op deze manier kan de kat optimaal genieten van het speelplezier en zal hij zich niet meer vervelen.

Cat Dancer koop je dus voor de scherpste prijzen bij Agradi. Heb je een kat die graag speelt en veel energie heeft? Kijk dan zeker eens naar het leuke kattenspeelgoed van dit merk. Op onze Sale pagina vind je alle producten die in de aanbieding zijn. Daarnaast hebben we ook nog een Outlet pagina, waar alle producten staan die uit ons assortiment gaan.