Gratis verzending vanaf € 39,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Cat Dancer Kattenspeelgoed

Cat Dancer is een merk met de leukste speeltjes voor katten. Het bedrijf werd in 1983 opgericht in Wisconsin om het beste kattenspeelgoed te maken. De fabriek waar de producten gemaakt worden, wordt volledig voorzien van zonne-energie. Cat Dancer heeft een uitgebreid assortiment met de leukste kattenspeeltjes, het meeste speelgoed is interactief en stimuleert je kat om te spelen. Van een speelgoedmuis voorzien van catnip, tot een simpele hengel met een touwtje. Je vind het allemaal in het assortiment van Cat Dancer. Meer informatie

Logo
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24

Alle producten van Cat Dancer zijn uitgebreid getest en gecertificeerd, waardoor het kattenspeelgoed gegarandeerd veilig is voor je kat. De producten hebben alle tests voor kinderspeelgoed in de VS en EU doorstaan. Bij Cat Dancer staat diversiteit van speelgoed centraal, in het assortiment vind je dus veel verschillende soorten speelgoed voor je kat. Zo zal je kat zich nooit vervelen met zijn speelgoed! Cat Dancer heeft zelfs een verticale krabpaal ontwikkeld, de zogenoemde Wall Scratcher. Deze is ideaal voor katten die de neiging hebben om aan meubels te krabben. Dit product is gebaseerd op de katten in het wild, die hun nagels het liefst scherpen aan bomen. Om het nagels scherpen nog aantrekkelijker te maken, is er een flexibele draad toegevoegd waar je kat mee kan spelen.

Alle producten van Cat Dancer zijn gebaseerd op de natuurlijke behoeften van katten. Zoals bijvoorbeeld het achtervolgen van een prooi. Hiervoor vind je in het assortiment van Cat Dancer de leukste producten, zodat je kat zich helemaal kan uitleven met zijn zogenaamde prooi. Het kattenspeelgoed is ook geschikt om achter te laten voor je kat als je zelf van huis weg bent. Op deze manier kan de kat optimaal genieten van het speelplezier en zal hij zich niet meer vervelen.

Cat Dancer koop je dus voor de scherpste prijzen bij Agradi. Heb je een kat die graag speelt en veel energie heeft? Kijk dan zeker eens naar het leuke kattenspeelgoed van dit merk. Op onze Sale pagina vind je alle producten die in de aanbieding zijn. Daarnaast hebben we ook nog een Outlet pagina, waar alle producten staan die uit ons assortiment gaan.