• Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
 • Gratis retour binnen 90 dagen

Magazijn Sale tot 30% korting!

Magazijn Sale tot 30% korting!

Cani Cool Koelingsproducten

 1. Sale
  Cani Cool Cooling Vest Dogs Grijs
  vanaf € 82,99 -21%
  Cani Cool Cooling Vest Dogs Grijs
  (1)
 2. Sale
  Cani Cool Cooling Vest Grijs
  € 149,99
  Cani Cool Cooling Vest Grijs
  (0)
 3. Sale
  Cani Cool Cooling Mattress Grijs
  vanaf € 89,99 -0%
  Cani Cool Cooling Mattress Grijs
  (0)
Aantal per pagina:
20 100

Cani Cool staat bekend om haar stevige en vooral handige koelingssystemen voor zowel honden als mensen. Honden voelen zich namelijk het meest op hun gemak wanneer de buitentemperatuur lager is dan 20 graden Celsius. Wanneer het te warm wordt voor de hond gaat deze huigen om bij hoge temperaturen zijn of haar lichaam af te koelen. Echter is dit soms niet genoeg voor een hond met bijvoorbeeld een dikke vacht om koel te blijven.

Wanneer honden hun lichaamstemperatuur niet kunnen verlagen met warm weer, bestaat er de kans op oververhitting. Ook kost het afkoelen erg veel energie voor de hond waardoor dit een extra last kan betekenen, zeker bij oudere honden. Door middel van het koelingssysteem van Cani Cool wordt dit probleem verholpen.

Cani Cool cooling vest  bestaat uit een vest met ingebouwd koelelementen. Het koelvest is ontworpen met behulp van dierenartsen en bied dus een hoge kwaliteit. Cani Cool coolingsvesten bedekken goed de borst van de hond waardoor de bloedsomloop van de hond optimaal wordt ondersteund. De koeling van de vesten kan de temperatuur maximaal met vijftien graden verlagen voor de hond en biedt tot wel drie dagen koelcomfort, afhankelijk van de temperatuur en luchtvochtigheid.

Verder wordt het Cani Cool cooling vest niet vochtig en is deze wasbaar in de wasmachine. Het vest is zeer licht en is niet-toxisch. Het koelingsvest voor honden kan worden gebruikt in de auto, op het strand, op reis of na operaties. Bij Agradi hebben wij veel verschillende soorten producten van Cani Cool in ons assortiment welke het welzijn van jouw dieren aanzienlijk verbeterd. Kortom, met de producten van Cani Cool maak je je dieren weer tevreden.