Outlet

CanadianCat Company Kattenmanden en Krabpalen

 1. Kattenmand Cocon Antraciet/Antraciet

  Kattenmand Cocon Antraciet/Antraciet

  49,49
  0
 2. Kattenmand Cocon Yukon Grijs 52x45x33cm

  Kattenmand Cocon Yukon Grijs 52x45x33cm

  49,49
  1
Aantal per pagina:
20 100

Hoewel de naam doet vermoeden dat het bedrijf Canadees is, is het bedrijf gevestigd in Duitsland. Het merk is dus Duits en richt zich op stijlvolle en ergonomische kattenproducten zoals kattenmanden en krabpalen voor katten.  De producten van dit merk hebben een opmerkelijk design, waardoor het ook nog eens origineel en uniek is. De krabpalen functioneren niet alleen als nagelscherper, maar ook als een fijne plek om te liggen voor de kat. Het golfkarton zorgt ervoor dat de nagels van de kat scherp en kort gehouden worden. Door de vormen van de krabpalen zijn deze ideaal om de nagels te scherpen of heerlijk te gaan liggen.

Naast de krabpalen heeft CanadianCat Company ook unieke kattenmanden. De kattenmand Cocon is een bijzonder ontwerp, de mand heeft een ovale vorm en de bovenkant is afritsbaar. Hierdoor kun je er een mooie schuilplek van maken of een simpele zachte mand. Deze mand is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, van naturel kleuren tot vrolijke hippe kleurtjes. Deze kattenmand is tevens ideaal voor moederpoezen, door de vorm geeft de mand veel privacy en beschutting aan de kat. Daarnaast zijn de manden van een groot formaat, zodat ze ook geschikt zijn voor grotere kattenrassen zoals Main Coons.

Stijlvolle en unieke kattenmanden en krabpalen vind je dus in het assortiment van CanadianCat Company. De producten van dit merk koop je bij Agradi voor de scherpste prijzen. Op onze Sale pagina vind je alle artikelen die in de opruiming zijn en meedoen aan de stickeracties. Ook hebben we een Outlet pagina, waar alle producten staan die uit ons assortiment gaan.