Gratis verzending vanaf € 39,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

Cal Rei

Cal Rei staat bekend om het speciale 3D spacer materiaal wat gebruikt wordt voor de producten. Dit materiaal zorgt voor een optimale drukverdeling, goede ventilatie en schokdemping. Ook heeft dit materiaal een groot ademend vermogen en een antibacteriële laag. Dus perfect als zadeldekje of zadelonderlegger!

Slide 1 of 1
merkenshopbanner_calrei.jpg
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd

De producten van Cal Rei zijn in samenwerking met bekende dierenartsen, trainers en professionele ruiters tot stand gekomen. Het bedrijf is vooral gespecialiseerd in zadeldekjes. Maar ook zadelonderleggers, staartbeschermers, transportbeschermers en onderbandages zijn bij Cal Rei te vinden.

Cal Rei maakt gebruik van het speciale 3D spacer materiaal. Dit materiaal vormt zich volledig naar het paard, zorgt voor een perfecte ventilatie, het is schokabsorberend en drukverdelend, het voorkomt ophoping van zweet, irritaties en ongemakken en de zadeldekjes hebben een antibacteriële binnenvoering. De zadeldekjes zijn ook erg makkelijk in onderhoud, je kunt ze met de tuinslang afspuiten en dan zijn ze zo weer droog.

Een van de bestverkochte zadeldekjes van Cal Rei is de Topacio. Dit dekje is verkrijgbaar in een dressuur en een spring variant. Deze mooie zadeldekjes zijn afgewerkt met een kunstlederen bies wat het dekje een chique uitstraling geeft. Deze dekjes worden met de hand gemaakt en zijn daardoor tot in de details perfect afgewerkt.

Een ander veel verkocht zadeldekje is de Diamond. Deze zijn afgewerkt met een goud-, zilver- of bronskleurig draad langs de bies. Deze dekjes zien er zeer luxe uit en zijn perfect voor op concours.