Gratis verzending vanaf € 39,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Cai-Pan Uierverzorging

Cai-Pan is een bekend merk dat je tegenkomt in de webwinkel van Agradi. Het merk richt zich vooral op de genezing van pijnklachten voor mens en dier. Daarmee zijn de producten dus multifunctioneel. Met deze producten kun je van je pijnklachten afkomen. Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
Sale
Cai-Pan Uiermint Creme
Vanaf€ 23,99-14%

Cai-Pan Uiermint Creme

(14)
Aantal per pagina:
24

In ons assortiment kom je veel producten van Cai-Pan tegen. Bij ons weet je zeker dat je vindt wat je nodig hebt. En om het voor jouw goed overzichtelijk te houden, hebben wij al onze producten netjes ingedeeld in verschillende categorieën. Jij hebt dan meteen de producten bij de hand die je nodig hebt. De meeste artikelen van Cai-Pan kom je tegen in onze Dierendrogisterij, bij onze Rundveedrogist onder Uierverzorging voor runderen. In de webshop van Agradi kom je het allemaal tegen voor de beste prijs.

Het bedrijf Cai-Pan maakt vele producten waarmee mens en dier goed fit blijven. Het maakt niet uit of je last hebt van spierpijn of een vitaminetekort, met de producten van Cai-Pan wordt het allemaal opgelost voor jouw. De vele artikelen zorgen voor een uitstekende vitaliteit en gezondheid. Bovendien zijn ze ook nog eens bekend bij het publiek met hun mint-serie. Naast dat Cai-Pan artikelen maakt voor mensen, doen zij dit ook voor dieren. De producten moeten ook bijdragen aan een goede gezondheid van je dier. Dus met de producten van Cai-Pan hoef je nooit meer bang te zijn dat jij of je dieren snel zoek worden.

Bij ons vind je producten die voornamelijk voor de dieren bestemd zijn. Zo hebben wij onder andere een uiermint crème. Deze crème voorkomt dat jouw dieren last krijgen van ontstekingen bij de uiers. Het grote voordeel van deze crème is dat hij de kwaliteit van het melk van dieren niet aantast. Daarmee kunnen ook eventuele kleine diertjes gewoon melk blijven drinken. Ideaal natuurlijk om je dieren gezond te houden.

Kortom, wij hebben heel veel te bieden als het aankomt op de artikelen van Cai-Pan. Met hun producten is je gezondheid goed en blijf je langer vitaal. Bovendien hebben zij ook artikelen ontwikkeld voor dieren. Dat is natuurlijk heel fijn voor jouw en je dier. De artikelen koop je ook nog eens voor de laagste prijs. Bovendien doen deze producten ook mee aan de stickeractie. Hiermee krijg je nog eens korting bovenop de laagste prijs. Wat wil je nou nog meer? Ook hebben wij nog andere artikelen in de aanbieding. Voor een overzicht van deze kijk je op de Sale pagina.