Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

MEGA Horseware SALE! 25% korting op ALLES! Actievoorwaarden >>

MEGA Horseware SALE! 25% korting op ALLES! Actievoorwaarden >>

Busy Buddy Hondenspeelgoed

Duurzaam en leuk speelgoed wat ook nog eens geschikt is als onderdeel van gedragstraining voor honden vind je bij de producten van Busy Buddy. Dit merk is een onderdeel van PetSafe en ontwikkelt duurzaam hondenspeelgoed wat honden lang bezig houdt. Hierdoor wordt ongewenst gedrag voorkomen en vormt het dus ook een onderdeel van de gedragstraining! Alle producten van Busy Buddy zijn ontworpen op basis van het natuurlijke proces van dieren om voedsel te zoeken, zoals graven, spoorzoeken en scheuren. Ideaal om je hond bezig te houden en uit te dagen!
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24 96

Het hondenspeelgoed van Busy Buddy is een combinatie van traktaties zoals snoepjes en een interactief speelgoed. Op deze manier wordt de natuur deels nagebootst, namelijk het vangen van een prooidier en deze opeten. Door het ruime assortiment van Busy Buddy is er voor elke hond wel een geschikt speelgoed te vinden, zelfs voor puppy’s is er genoeg te vinden! Het speelgoed is niet enkel geschikt voor honden, sommige katten of fretten zijn er ook dol op. Voor de producten van Busy Buddy zijn speciale snoepjes te verkrijgen, die perfect passen in het speelgoed.

Alle producten van Busy Buddy worden uitgebreid getest op dezelfde standaard als kinderspeelgoed. Het speelgoed is gemaakt van dik en duurzaam rubber, waardoor de kwaliteit optimaal is. Elk speelgoed heeft een uniek ontwerp gebaseerd op de behoeften van honden. De meeste producten zijn verkrijgbaar in verschillende maten, van XS tot L. Zo is er voor elke soort hond een geschikt formaat speelgoed te vinden. Door het stevige materiaal kan de hond eindeloos kauwen op zijn kauwspeelgoed, zonder dat het snel stuk gaat.

Uitdagend en leuk speelgoed vind je dus in het assortiment van Busy Buddy. Houd je hond, of misschien zelfs kat, eindeloos bezig met deze unieke producten die gebaseerd zijn op de dieren in het wild. Op onze Sale pagina vind je alle producten die in de aanbieding/opruiming zijn en meedoen aan de stickeracties. Daarnaast vind je op onze Outlet pagina alle producten die uit het assortiment gaan.