Outlet

Bubble Dog Bellenblaas

  1. Bubble Dog Navulling Bellenblaas Pindakaassmaak 120ml

    Bubble Dog Navulling Bellenblaas Pindakaassmaak 120ml

    2,54
    0
Aantal per pagina:
20 100
Elke hond wordt nieuwsgierig als je bellen gaat blazen. De meeste honden zullen er zelfs naar gaan happen, wat natuurlijk een leuk spelletje is. Met de bellenblaas van Bubble Dog voeg je een lekker smaakje toe aan de bellen. Wanneer de hond naar de bellen hapt en proeft dat er een heerlijke smaak aan zit, wordt het spelletje nog veel leuker! Daarnaast is de bellenblaas van Bubble Dog ook nog eens veilig voor je huisdier. Met het elektrische bellenblaas pistooltje kun je makkelijk met je hond spelen, door eenmaal de trekker over te halen schiet je vier grote bellen de lucht in.

Door te variëren in de hoeveelheid bellen en hoe hoog je ze blaast, kun je je hond energiek houden. De hond zal enorm enthousiast worden van het spelletje en met de smaak van pindakaas wordt het spelletje helemaal leuk. Het blazen van bellen vinden katten vaak ook erg interessant, dus niet enkel jouw hond zal plezier beleven aan de bellenblaas van Bubble Dog maar ook de katten! Met de speciale katten bellenblaas met vanillesmaak, kun je je kat ook een plezier doen. Met het handmatige bellenblaas pistooltje kun je zelf bepalen hoeveel en hoe vaak je de bellen blaast.

Bellenblaas van Bubble Dog koop je voor de scherpste prijzen bij Agradi. Gegarandeerd plezier voor alle honden en katten in het gezin, met een heerlijke smaak aan de bellen toegevoegd. Op de Sale pagina van Agradi vind je alle producten die in de aanbieding zijn en meedoen aan de stickeracties.