Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

BR Uitrijdeken

BR uitrijdekens koop je in de online webshop van Agradi. Een BR uitrijdeken gebruik je tijdens het rijden. Dit doe je bijvoorbeeld in de winter als je paard geschoren is bij het in- en uitstappen, of als je op buitenrit gaat in de regen. Ook zijn er reflecterende BR uitrijdekens die super handig en veilig zijn als je in het (schemer)donker op pad bent met je paard. Dit zijn slechts voorbeelden, er zijn uiteraard nog veel meer situaties waarbij een uitrijdeken gebruikt wordt.Vind je geen geschikte BR uitrijdeken? Neem dan vooral een kijkje bij al onze uitrijdekens. Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24

Een voorbeeld van een BR uitrijdeken is de BR Event Fleece Uitrijdeken. Deze uitrijdeken is gemaakt van fleece. De deken is voorzien van een uitsparing voor het zadel, en je sluit deze deken vóór je zadel -op de schoft- met een klittenbandsluiting. Op de deken is een BR-logo te vinden, en de randjes van de deken hebben een ander complementerend kleurtje dan de rest van de deken. Deze BR uitrijdeken is tevens voorzien van een bilkoord en verkrijgbaar in de bauw, donkerblauw, bruin, rood en zwart.

Een andere BR uitrijdeken is de BR Classic Softshell Uitrijdeken. Deze uitrijdeken is gemaakt van een waterafstotende (niet waterdichte) buitenstof en voorzien van een fleecevoering. Ook deze BR uitrijdeken heeft een zadeluitsparing en een klittenbandsluiting die vóór je zadel dicht wordt gemaakt. Verder is deze deken voorzien van een BR-logo, een bilkoord en de randjes van de deken zijn zwart-wit gestreept, wat de deken net die finishing touch geeft. Deze BR uitrijdeken is alleen verkrijgbaar in de kleur zwart.

Weer een andere BR uitrijdeken is de BR Passion Fleece Uitrijdeken. Deze deken is zowel van de binnenkant als van de buitenkant gemaakt van fleece. Deze uitrijdeken heeft net als de twee bovengenoemde uitrijdekens een zadeluitsparing en een klittenbandsluiting op de schoft. Verder heeft deze BR uitrijdeken een BR-logo aan de voorkant -ter hoogte van de schouder van het paard- en een nog wat uitgebreider logo aan de achterkant -ter hoogte van de billen van het paard-.  

Ook als je op zoek bent naar andere BR paardendekens kun je bij ons terecht. Bestel jouw BR uitrijdeken gemakkelijk op Agradi.nl!