Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

NU tot 30% korting op wintercollecties 2021! >>

NU tot 30% korting op wintercollecties 2021! >>

BR Transposrtbeschermers

BR Transportbeschermers vind je in de online webshop van Agradi. Transportbeschermers gebruik je, zoals het woord al verklapt tijdens het vervoeren van je paard met een trailer of vrachtwagen. Paarden kunnen zich namelijk flink verwonden tijdens het transport, als ze bijvoorbeeld in paniek raken. Daarom zijn goede transportbeschermers erg belangrijk om mogelijke blessures of verwondingen te voorkomen.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
  1. BR Voering Stable Boot Achterbeen Zwart M
    € 19,95

    BR Voering Stable Boot Achterbeen Zwart M

    (0)
Aantal per pagina:
24 96

Een voorbeeld van BR transportbeschermers zijn de BR AER+ transportbeschermers. Deze worden per twee verkocht en zijn verkrijgbaar voor de voorbenen en voor de achterbenen. Deze beschermers kun je als transportbeschermers, maar ook als stalbeschermers gebruiken. Deze beschermers zijn gemaakt van ademend neopreen en hebben een uitneembare pad met een 300 grams vulling. Deze pads kun je ook los bestellen, wat erg handig is voor het geval je een extra paar wil hebben of als de pads kapot gaan. De beschermers zijn anatomisch gevormd, en makkelijk in gebruik. Deze BR transportbeschermers hebben brede klittenbandsluitingen. Ook kun je deze BR transportbeschermers op 30°C wassen.

Een ander type BR transportbeschermers zijn de BR travel-pro transportbeschermers. Ook deze worden verkocht per twee en zijn verkrijgbaar voor de voorbenen en voor de achterbenen. Deze transportbeschermers zijn gemaakt van pvc en gevoerd met vilt. De beschermers zijn anatomisch gevormd en passen perfect om het been van jouw paard of pony. Weer een ander type BR transportbeschermers zijn de BR classic transportbeschermers. Deze transportbeschermers zijn gemaakt van 600 denier waterafstotend ripstop polyester en gevoerd met tricot. Tussen deze twee lagen zit een vulling van 20 mm dik polyurethaanschuim. Je sluit de beschermers met brede klittenbandsluitingen. Bij de achterbeschermers kruisen de bovenste twee sluitingen elkaar. De BR classic transportbeschermers worden per vier verkocht.

Dus als jij op zoek bent naar BR transportbeschermers ben je bij ons op het goede (web)adres. Wanneer je ook de staart van je paard wenst te beschermen kan je een kijkje nemen bij de staartbeschermers op onze webshop. Wil je niet tijdens transport maar voor de training van jouw paard of pony, beenbescherming, kijk dan eens bij onze BR peesbeschermers. Maar ook voor je trailer kun je bij ons vele artikelen vinden, denk bijvoorbeeld aan een trailerlijn om je paard mee vast te zetten of een hooinet op je paard of pony onderweg te laten knabbelen. Kijk dus rustig rond, dan zul je zeker vinden wat je nodig hebt! Veel shopplezier, en hopelijk tot ziens, op Agradi.nl!