Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

NU tot 30% korting op wintercollecties 2021! >>

NU tot 30% korting op wintercollecties 2021! >>

BR Plastron

BR plastrons koop je bij Agradi voor de beste prijs! Een BR plastron is een soort stropdas die je draagt als je bij het paardrijden op wedstrijd gaat. Hoewel plastrons niet verplicht zijn op wedstrijd, wordt het door velen toch gedaan omdat het je wedstrijdoutfit net die ‘finishing touch’ geeft. Er zijn ‘kant-en-klare’ plastrons en er zijn plastrons die je zelf nog moet vouwen. De kant-en-klare plastrons hoef je niets meer aan te doen, je hoeft hem alleen maar om te doen en je bent ‘ready to go’. Andere plastrons moet je nog vouwen, voordat je ze om kunt doen. Als je hem gevouwen hebt, zet je hem vast met een plastronspeld. Mannen of jongens mogen ook een witte stropdas dragen. Kun je geen geschikte BR plastron vinden? Neem dan een kijkje bij al onze plastrons.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Sale
  BR Plastron Senegal Wit
  € 22,95 € 20,65 -10%

  BR Plastron Senegal Wit

  (0)
 2. Nieuw
  BR Plastron York Wit
  € 24,95

  BR Plastron York Wit

  (0)
 3. Sale
  BR Plastron Bray Wit
  € 22,95 € 20,65 -10%

  BR Plastron Bray Wit

  (0)
 4. Sale
  BR Plastron Luxembourg Dames Wit
  € 19,95 € 17,95 -10%

  BR Plastron Luxembourg Dames Wit

  (2)
 5. Sale
  BR Plastron Dundalk Wit
  € 22,95 € 20,65 -10%

  BR Plastron Dundalk Wit

  (0)
 6. Sale
  BR Plastron Falifax Wit
  € 21,95 € 19,75 -10%

  BR Plastron Falifax Wit

  (1)
Aantal per pagina:
24 96

Een voorbeeld van een kant-en-klare BR Plastron is de BR London. Deze plastron is gemaakt van polyester satijn, en heeft twee zwarte streepjes met daarop imitatiediamantjes. Zoals gezegd, hoef je deze plastron niet meer te vouwen, je hoeft hem alleen maar om te doen en de klittenbandsluiting in de nek vast te maken.

Een ander voorbeeld van een kant-en-klare BR Plastron is de BR Köln. Deze plastron is eveneens gemaakt van polyester satijn en voorzien van twee horizontale zwarte streepjes met daarop imitatiediamantjes. Maar in tegenstelling tot de BR London heeft deze plastron tussen de twee streepjes een mooi borduursel van zilverkleurig draad. Deze plastron heeft een klittenbandsluiting in de nek.

Een BR Plastron die nog wél gevouwen moet worden is de BR Dublin. Deze plastron is gemaakt van polyester satijn. Aan de onderkant van de plastron is een BR-logo te vinden, gemaakt van imitatiediamanten. Ook deze plastron heeft een klittenbandsluiting in de nek. Nadat je hem hebt gevouwen, zet je hem vast met een plastronspeld, zoals bijvoorbeeld de BR Jewel. De BR Jewel Plastronspel is gemaakt van imitatiediamantjes in de vorm van een bloem. Naast de BR Jewel heeft Agradi.nl vele andere mooie BR Plastronspelden in het assortiment.

Maar BR heeft ook gedacht aan de heren die liever een stropdas dragen. Neem bijvoorbeeld de BR Anthony. Deze is gemaakt van glanzend polyester en voorzien van een geweven BR-logo.

Dus als jij op zoek bent naar een mooie, maar ook goedkope BR Plastron (of stropdas), ben je in de online webshop van Agradi op het juiste adres. Naast plastrons ben je ook voor de rest van je wedstrijdoutfit bij Agradi op het juiste adres. BR rijblouses, BR rijjasjes, haarnetjes, noem maar op. Koop jouw BR plastron online op Agradi.nl!