Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

BR Halster

BR halsters bestel je in de online webshop van Agradi voor de allerlaagste prijs. Een halster doe je om het hoofd van het paard, en gebruik je om het paard aan de hand mee te leiden. Ook gebruik je een halster om een paard vast te zetten, bijvoorbeeld als je gaat poetsen of als je paard op de trailer of vrachtwagen staat. BR halsters zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals leer en nylon. Bovendien kun je kiezen uit een heleboel kleuren. Vind je toch net niet het geschikte BR halster? Neem dan een kijkje bij al onze halsters. Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
BR Halster Dundee Set Zwart/Zilver
€ 99,95

BR Halster Dundee Set Zwart/Zilver

(0)
BR Halster Event Nylon Dubbel Verstelbaar Nightshade
€ 31,95

BR Halster Event Nylon Dubbel Verstelbaar Nightshade

(77)
BR Halster Rose Gold Zwart
€ 27,95€ 26,99-3%

BR Halster Rose Gold Zwart

(0)
Aantal per pagina:
24

Een voorbeeld van een BR halster is het BR Event Halster. Dit halster is gemaakt van nylon, en gevoerd met comfortabel fleece aan het kopstuk (het stuk dat achter de oren, boven op het hoofd van het paard zit), en aan het neusbandje. Je kunt het halster verstellen bij de neus- en de halsriem. De sluitingen, ringetjes e.d. aan dit BR halster zijn mat zilver. Ook is dit BR halster verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren, waaronder zwart, bruin, rood en blauw.

Een ander BR halster is het BR Exquisite Halster. Dit halster is gemaakt van polypropyleen, en onderlegd met neopreen. Je kunt het halster aan beide zijkanten van het hoofd verstellen, en ook de neusriem is verstelbaar. Ook kun je het kingedeelte (aan de onderzijde van het hoofd) er helemaal af halen, waardoor je het hele hoofd makkelijk kan poetsen. Op de neusriem zit een zwarte gevlochten koord, en op het bakstuk zit een chic label. De kleur van de gespen e.d. is afgestemd op de kleur van het halster. Dit BR halster is verkrijgbaar in de kleuren zwart, zilver en goud.

Weer een ander BR halster is het BR Splendid Halster. Ook dit halster is gemaakt van polypropyleen, maar in plaats van een neopreenvoering, is dit halster voorzien van een fleecevoering aan het kopstuk en de neusriem. Je kunt het halster aan beide zijkanten van het hoofd verstellen. Ook de neusriem is verstelbaar. Het kingedeelte kun je er af halen, wat het poetsen van het hoofd makkelijker maakt. Op de neusriem en op het bakstuk vind je een borduursel. De zinken gespen e.d. zijn in kleur afgestemd op de kleur van het halster. Dit BR halster is verkrijgbaar in de kleuren geel, blauw en rood.

Ook vind je op Agradi een ruim assortiment aan BR halstertouwen vinden voor bij je nieuwe halster. Koop jouw BR halster online bij Agradi.