Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

NU tot 30% korting op wintercollecties 2021! >>

NU tot 30% korting op wintercollecties 2021! >>

BR Eczeemdeken

BR eczeemdekens koop je online bij Agradi. Een BR eczeemdeken gebruik je voor een paard dat last heeft van zomereczeem. Dit wil je natuurlijk voorkomen, en hoewel zomereczeem nooit overgaat, kun je het wel verminderen. Dit kan op twee manieren: inwendig en uitwendig. Bij uitwendige behandeling moet je denken aan eczeemdekens. Vind je geen geschikt BR eczeemdeken? Neem dan vooral een kijkje bij al onze eczeemdekens.
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24 96

Onder de eczeemdekens is er ook een van BR te vinden. Deze BR eczeemdeken is gemaakt van polyamide, polyester en Lycra. De deken is antibacterieel, en voorkomt geurtjes en huidirritatie. Dit is natuurlijk erg handig, helemaal omdat je paard deze deken in de periode waarin de culicoïdesmug eigenlijk dag in dag uit op moet hebben, behalve wanneer je met je paard bezig gaat natuurlijk. De BR eczeemdekenbedekt vrijwel het gehele lichaam van je paard, waardoor hij beschermd wordt tegen de steken van de culicoïdesmug, en ook tegen zonlicht. Het enige deel van het paard dat niet door deze deken bedekt wordt zijn de benen, de staart en het hoofd van het paard.

Om ook het hoofd van je paard te beschermen, kun je bij de BR eczeemdeken een BR eczeemhoofdkap bestellen. Deze kap is in materiaal en in werking exact hetzelfde als de eczeemdeken, behalve het feit dat hij het hoofd beschermt i.p.v. het lichaam van je paard. Zowel de BR Eczeemdeken als de bijpassende BR Eczeemhoofdkap zijn machinewasbaar tot 30 °C.

Ook als je op zoek bent naar andere BR paardendekens kun je bij ons terecht. Bestel jouw BR eczeemdeken gemakkelijk op Agradi.nl!