Outlet

Borstels

Agradi heeft borstels voor het verwijderen van spinnenwebben of stof. Daarnaast hebben wij ook borstels voor het weg schrobben van grof vuil, zoals staalborstels. De staalborstels in ons assortiment zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Zo hebben wij staalborstels met een gebogen of rechte vorm. Een goed voorbeeld waar staalborstels zeer geschikt voor zijn, is het schoonmaken van barbecue roosters. Voor het schoonmaken van kleinere pijpen en hebben wij pijpborstels. De pijpborstels hebben diverse maten, zo hebben we een borstel voor elke maat pijp.  

Speciaal voor het schoonmaken van emmers hebben wij een soft grip emmer borstel van Horze. Voor het reinigen van soldeerverbinding hebben wij van Rothenberger buitenborstels in diverse maten. Zo hebben wij de 12 mm en 15 mm maatvoeringen.  Voor elektro contacten hebben wij de bougieborstels. Hierdoor kun je veilig de electroden van een bougie schoonmaken.

Voor het schoonmaken van vijlen of raspen hebben we vijlborstels. Deze borstels kun je over de vijl of rasp heen halen, deze maakt de vijlen en raspen direct schoon zonder ze botter te maken. Daarnaast hebben we diverse soorten handborstels, ook wel handveger genoemd. Deze borstels zijn multifunctioneel in gebruik en in diverse uitvoeringen verkrijgbaar.

Zoals je leest kun je bij Agradi borstels vinden voor werkelijk alles. Al deze borstels zijn van hoogwaardige kwaliteit en zeer scherp geprijsd.  

Wanneer je op zoek bent naar een borstel voor binnen of buiten het huis, dan vind je bij Agradi gegarandeerd een geschikte borstel!