Outlet

Boon Huisdierbenodigdheden

 1. Rvs Drinkschotel Kat 13cm
  Outlet

  Rvs Drinkschotel Kat 13cm

  1,94
  3
 2. Boon Boomstronk Zijpoot 34x23x28cm
  Outlet

  Boon Boomstronk Zijpoot 34x23x28cm

  25,19
  0

  Op voorraad Voor 23:59 besteld, morgen verzonden

Aantal per pagina:
20 100
De categorie hondenspullen is de grootste categorie van het merk Boon. Je vind hier verschillende handige artikelen, zoals stevige nylon hondenriemen en heerlijk zachte hondenkussens. Omdat kwaliteit voorop staat bij Boon, gaan alle producten van dit merk lang mee. De nylon hondenriemen van Boon zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het nylon is gevlochten en hiermee is de lijn dus zeer sterk, ideaal voor het uitlaten van je hond.

Ook aquariumbenodigdheden is een belangrijk onderdeel van Boon. In deze categorie vind je leuke decoratie stukken die je in je aquarium kunt zetten. Zo krijgt je aquarium een leuke uitstraling en hebben de vissen een fijne schuilplek. Deze producten van Boon zijn gemaakt van kunsthars, waardoor het gifvrij is en geschikt voor zoet- en zeewater aquaria. Naast aquariumbenodigdheden, heeft Boon ook katten spullen in het assortiment, zoals een hengel met een veer eraan zodat je eindeloos met je kat kan spelen.

Het assortiment van Boon is dus zeer uitgebreid en deze producten van topkwaliteit koop je voor de scherpste prijzen bij Agradi. Op de Sale pagina van Agradi vind je alle producten die in de aanbieding zijn en meedoen aan de stickeracties.