Outlet

Bolsius Kaarsen

  1. Bolsius Kaars Gevuld Glas Citronella Rood

    Bolsius Kaars Gevuld Glas Citronella Rood

    3,99
    0

    Op voorraad Voor 23:59 besteld, morgen verzonden

Aantal per pagina:
20 100
In ons assortiment heb je de keuze uit zeer veel verschillende soorten kaarsen. De ene geeft een nog mooier licht dan de ander. Ook vind je kaarsen die een heerlijke geur achterlaten waardoor je huis heel fris ruikt. Naast dat kaarsen heel mooi zijn en lekker ruiken, dienen sommige kaarsen van Bolsius ook als ongediertebestrijding. Dit komt door de geur die de kaarsen verspreiden. Diverse insecten waaronder de muggen kunnen hier niet goed tegen en zullen wegblijven. Op deze manier voorkom je dat je nachtrust gestoord wordt door het gezoem van muggen. Naast dat wij jouw altijd een zo goed mogelijk aanbod willen bieden, vinden wij het ook belangrijk dat onze website zo toegankelijk mogelijk blijft. Niemand zit er op te wachten wanneer er van alles door elkaar staat. Daarom verdelen wij al onze producten in categorieën. Hiermee kan je gerichter zoeken en vind je sneller wat je nodig moet hebben. De Bolsius kaarsen vind je in de webshop bij onze citronellakaarsen, insectenmiddelen en tuindecoratie.

Het merk Bolsius is al een lange tijd een bekende speler op de markt. Vanaf 1870 is het bedrijf constant bezig om de beste kaarsen te produceren voor jouw. Dit doen zij door het samenvoegen van kennis, specialisme en ondernemerschap. Dat deze manier succesvol is, blijkt wel uit het feit dat Bolsius haar producten naar meer dan 50 verschillende landen exporteert. Voordat de artikelen op de markt komen, worden ze onderworpen aan diverse controles van kwaliteitsspecialisten. Hiermee weet jij dus zeker dat je goede producten in huis haalt.

Kortom, bij ons vind je de allerbeste artikelen die je huis weer helemaal mooi maken. Het licht van de kaarsen is adembenemend en ook de geuren die van de kaars komen zijn heerlijk. Bovendien helpen deze geuren ook goed tegen muggen. Daarom koop je de producten van Bolsius nu voor de beste prijs bij Agradi. Daar komt nog eens bij dat vele artikelen van dit merk meedoen aan de stickeractie. Met de stickeractie krijg je hele aantrekkelijke kortingen bovenop de standaard lage prijs. Ook hebben wij nog veel meer artikelen in de aanbieding. Op onze Sale pagina vind je een overzicht. Daarnaast hebben wij ook een Outletpagina. Hier staan alle producten die op het punt staan ons assortiment te verlaten. Hier krijg je nu ook heel veel korting op. Alles wat je nodig hebt, vind je bij Agradi.