Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Bolfo

Bolfo is een merk wat zich gespecialiseerd heeft in het beschermen van je hond en/of kat tegen ongewenste beestjes zoals vlooien en teken. Het is een zeer gewaardeerd merk binnen de huisdierenwereld. Meer informatie

Logo
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24

Je koopt Agradi natuurlijk het goedkoopst in de webshop van Agradi.nl. Als je een hond of kat hebt is de bescherming tegen vlooien en teken belangrijk. Het vrij zijn hiervan draagt bij aan het welzijn van je huisdier en je wilt natuurlijk dat je huisdier gelukkig is. Het hoeft ook helemaal niet moeilijk te zijn om je hond of kat te beschermen tegen vlooien of teken. Bolfo biedt verschillende mogelijkheden zoals Bolfo Gold pipetten, halsbanden, sprays en shampoos.

Bolfo heeft een aantal voordelen. Allereerst zijn alle producten makkelijk in gebruik. Voor de bescherming tegen vlooien geldt dat deze vaak al gedood worden voordat ze kunnen bijten en bloed zuigen. Dit komt omdat zowel de vlooien als de vlooien larven gedood worden. Bovendien zijn de producten ongeveer 3 weken tot een maand werkzaam Bolfo biedt naast bescherming van je huisdier ook mogelijkheden om de omgeving waarin hond of kat zich bevindt te beschermen tegen vlooien. Alleen het beschermen van het dier zelf is namelijk niet gelukt wanneer deze nog vlooien larven uit de omgeving op zich kan krijgen. Het is daarom belangrijk om te zorgen dat deze ook dood zijn. Het grootste deel van de vlooien zit namelijk niet op je hond of kat, maar juist in de omgeving. Het voordeel van de spray die Bolfo hiervoor biedt, is dat deze wel tot een half jaar na gebruik werkzaam kan zijn. Er zijn verschillende sprays voor de omgeving. Waaronder een spray voor tapijt en manden. Dit zijn ideale broedplekken voor vlooien en ander ongedierte. Daarom is het belangrijk om ook zeker deze plekken niet over te slaan. Wij hebben speciaal over teken bij honden een Hondengezondheidswijzer geschreven. Hier vind je informatie over wat te doen bij teken.

Ben je benieuwd geworden wat Bolfo jou en je huisdier kan bieden? Kom dan zeker een kijkje nemen in onze webshop. Wij hebben een ruim assortiment, waar je zeker vindt wat je zoekt. Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten. Bij Agradi bieden we producten aan tegen de beste prijs!