Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Bodyguard Hondendekens

De hondenkussens en hondendekens van Bodyguard staan bekend om hun bijzondere werking. Alle producten van Bodyguard zijn behandeld met de stof Permethrin, deze stof is een biocide en de werking ervan is gebaseerd op een natuurlijke afscheiding van chrysanten. De stof is geheel ongevaarlijk voor mensen en dieren, maar wel schadelijk voor insecten. Wanneer de hond dus op het kussen of de deken van Bodyguard gaat liggen, zullen de insecten zoals vlooien, mijten en muggen die in aanraking komen met de stof doodgaan. Let wel op dat de stof niet geschikt is voor katten! Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24

De producten van Bodyguard zijn ideaal om mee te nemen in de auto, op reis of om gewoon thuis op de bank te gebruiken. De dekens zijn gemaakt van 65% polyester en 35% katoen. Door de speciale stof waarmee de producten behandeld zijn, is de werkingsduur van het product niet oneindig. De dekens zijn op 40 graden te wassen in de wasmachine en de werkingsduur is circa 75 wasbeurten. Voor een optimale bescherming van de hond is het aan te raden om alle producten van Bodyguard regelmatig te wassen wanneer deze vuil zijn of veel haren bevatten.

Naast dekens heeft Bodyguard ook heerlijke stevige hondenkussens. Deze kussens zijn extra stevig gevuld, zodat het comfort van de hond optimaal wordt. Alle kussens hebben een antislip laag aan de onderkant, zodat het kussen stevig op de grond blijft liggen en niet zomaar wegschuift. De hoes van de kussens is eveneens wasbaar op 40 graden. Alle producten van Bodyguard staan garant voor een goede kwaliteit en comfort voor de hond, maar vooral goede bescherming tegen insecten. Hierdoor zijn de producten uit het assortiment van Bodyguard ideaal om te gebruiken na wandelingen in de natuur, waar veel insecten leven. Alle producten zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs of bruin en in verschillende maten zodat er voor elke hond een geschikte soort te vinden is.

Hondenkussens en hondendekens van Bodyguard koop je dus voor de scherpste prijzen bij Agradi. Met het ruime assortiment aan deze speciaal behandelde producten, is er genoeg keuze voor een geschikte deken of kussen. Bescherm je hond optimaal met de artikelen van Bodyguard! Op de Sale pagina van Agradi vind je alles wat in de aanbieding is en meedoet aan de stickeracties.