Outlet

Blundstone Jodhpurs en Veiligheidsschoenen

 1. Blundstone Model 122 Veiligheidsschoen Donkerbruin
  Voucher
  Outlet

  Blundstone Model 122 Veiligheidsschoen Donkerbruin

  79,99
  5

  Op voorraad Voor 23:59 besteld, morgen verzonden

Aantal per pagina:
20 100

Blundstone is een Tasmaans familiebedrijf dat is opgericht in 1870. Aan het begin van de 19e eeuw, wanneer de gebroeders Cuthbertson voet zetten op Australische wal, begint de Blundstone legende. Nieuwe modellen en innovatieve technieken zorgen ervoor dat Blundstone door de jaren heen is blijven groeien. Door de jarenlange ervaring weten zij hoe ze de beste jodhpurs en veiligheidsschoenen moeten produceren voor jou. Het begon allemaal erg klein, maar inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een wereldbekend merk. Blundstone heeft in Australië een goede bekendheid gekregen door hun geweldige draagcomfort. De nieuwe modellen, zoals de Blundstone 500, worden ontwikkeld op basis van innovatieve technieken. Hierdoor wordt de kwaliteit, uitstraling en draagcomfort steeds weer voorgezet. Uit het hedendaagse straatbeeld zijn Blundstone jodhpurs niet meer weg te denken, ze worden over de hele wereld veel verkocht! Jij weet zeker dat je uitstekende artikelen in huis haalt.

In ons assortiment hebben wij je veel te bieden als het gaat om de jodhpurs en veiligheidsschoenen van Blundstone. Bij ons heb je een uitgebreide keuze aan handige en mooie jodhpurs waarmee je vele kilometers kan afleggen. Wanneer je de Blundstone jodhpurs aan doet, merk je meteen dat hij heerlijk om je voet heen zit. Je merkt bijna niet dat het een nieuwe is en daarmee kan je de jodhpurs gewoon meteen lekker dragen. Daarnaast biedt het veel stevigheid. De kans dat je je enkel dus verzwikt, is een stuk kleiner. Je loopt gewoon je weg zonder na te denken, ideaal. Bij Agradi weet je zeker dat alle producten te koop zijn voor de beste prijs. 

Bij ons kom je alleen de beste artikelen tegen. Jij maakt straks weer mooie wandelingen zonder last te krijgen van je voeten. Daarom koop je alle veiligheidsschoenen en jodhpurs van Blundstone nu goedkoop bij Agradi. Op onze Sale pagina staan nog veel meer artikelen in de aanbieding, hoogstwaarschijnlijk ook jodhpurs en werkschoenen. Daarnaast hebben wij ook een Outlet pagina. Hierop staan de producten die binnenkort niet meer bij ons in het assortiment te verkrijgen zijn. Maar niet getreurd, op dit moment koop je ze nog met aantrekkelijke kortingen. Sla dus snel je slag voordat het te laat is. Alles wat je nodig hebt, vind je bij Agradi.