• Gratis verzending vanaf € 29,-
  • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis retour binnen 90 dagen

Shop nu dekens tot 30% korting - nieuwe winter collecties nu beschikbaar

Tot 30% korting op dekens - Wintercollectie beschikbaar

Blenzo Pantoffels en Muilen

  1. Outlet
    € 15,50 € 10,72 -31%
    Gevavi Damespantoffel Blenzo 8166 Antraciet 39
    (1)
Aantal per pagina:
20 100
In ons assortiment heb je een keuze aan heel veel verschillende soorten producten. De meeste artikelen zijn bedoeld om jouw zoveel mogelijk comfort te geven. Het is absoluut niet fijn wanneer je sloffen niet fijn zitten. Je gaat je eraan ergeren wanneer je niet goed loopt. De sloffen van Blenzo bieden de uitkomst. Lopen wordt met deze sloffen een stuk makkelijker zonder dat je ergens last van hebt. Je vindt allerlei soorten sloffen voor iedereen in het gezin. Je hoeft je dus niet druk te maken dat je straks niks vindt. Naast dat wij goede en mooie producten te bieden hebben aan jouw, willen we jouw ook graag een goede website voorschotelen. Wanneer alle producten door elkaar staan, wordt het heel onoverzichtelijk. Daar wordt niemand blij van. Daarom dat wij al onze producten netjes verdelen in categorieën. Hiermee is het makkelijker om je artikelen te zoeken en bespaar je een hoop zoektijd. De pantoffels en muilen van Benzo vind je op onze website bij de werkschoenen

Het merk Blenzo is opgericht in 1946 en is een echt familiebedrijf. De kleinzoon van de oprichter is op dit moment de eigenaar. Al een tijdje lang is het merk een bekende als het gaat om het produceren van sloffen. De prijs/kwaliteitsverhouding is uitstekend waardoor je zeker weet dat je waar voor je geld krijgt. Blenzo houdt elke keer rekening met de nieuwste trend en produceert op een duurzame manier. Jij haalt echte kwaliteitsproducten binnen. 

Kortom, bij ons kom je alleen de beste producten van dit merk tegen. Je zal nooit meer last hebben van pijn in de voeten omdat je sloffen niet lekker zitten. Daarom koop je de producten van Blenzo nu voor de beste prijs bij Agradi. Daar komt nog eens bij dat vele artikelen van dit merk meedoen aan onze stickeractie. Hiermee krijg je aantrekkelijke kortingen bovenop de standaard lage pijs. Op onze Sale pagina hebben wij nog veel meer handige producten. Ook hebben wij een Outletpagina waar alle artikelen staan die binnenkort niet meer beschikbaar zullen zijn in ons aanbod. Daarom koop je ze nu ook met korting. Alles wat je nodig hebt, vind je bij Agradi.