Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

Koop jouw Sinterklaas cadeaus bij Agradi! Alles voor paard en ruiter!

Koop jouw Sinterklaas cadeaus bij Agradi!

Birdeeez Papegaaienspeelgoed

Birdeeez papegaaienspeelgoed koop je online bij Agradi. Birdeeez is een merk dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van vogel spullen. De producten van dit merk zijn creatief, innovatief en kleurrijk. Dit zijn echte eyecatchers in je vogelkooi. Je vogel zal deze spullen niet kunnen weerstaan. Het is soms lastig om de juiste artikelen voor je vogel te vinden, maar Agradi heeft een uitgebreid assortiment. Birdeeez is een jong en vernieuwend merk wat een belangrijke positie in heeft genomen in ons assortiment. Van dit merk kun je bij ons vogel speelgoed en vogelzitstokken kopen.
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Birrdeeez Bird Toy
  € 3,45

  Birrdeeez Bird Toy

  (1)
 2. Birrdeeez Coral Sand Perch 30cm
  € 6,85

  Birrdeeez Coral Sand Perch 30cm

  (2)
 3. Birdeeez 7-step Sekelbos Ladder
  € 15,65

  Birdeeez 7-step Sekelbos Ladder

  (0)
 4. Birrdeeez Natural Sekelbos Perch 30cm
  € 5,10

  Birrdeeez Natural Sekelbos Perch 30cm

  (0)
 5. Birdeeez Parakeet Toy Wood Bunch
  € 6,40

  Birdeeez Parakeet Toy Wood Bunch

  (0)
 6. Birrdeeez Bird Toy
  € 3,45

  Birrdeeez Bird Toy

  (0)
 7. Birrdeeez Sekelbos & Cotton Toy
  € 10,05

  Birrdeeez Sekelbos & Cotton Toy

  (0)
 8. Birrdeeez Bird Toy Heli 11cm
  € 3,45

  Birrdeeez Bird Toy Heli 11cm

  (0)
Aantal per pagina:
24 96

Naast dat de speeltjes uitdagend zijn en voor veel speelplezier zorgen hebben ze nog meer functies. Birdeeez heeft goed nagedacht over de materialen en de vormgeving van de producten. Ze zijn zo ontwikkeld dat ze ook bijdragen aan het onderhoudt van de pootjes en snavel van je vogel. Je staat er misschien niet bij stil, maar in gevangenschap kan de verzorging van de snavel en pootjes van een vogel wel eens te kort schieten. Daarom zijn de speeltjes en zitstokken zo ontwikkeld dat de materialen overeenkomen met materialen die in de natuur bijdragen aan de verzorging van de snavel en de pootjes.

Voor een vogel zijn speeltjes heel leuk, maar jij als eigenaar kan bij sommige speeltjes tegen een probleem aanlopen: het moet ook nog vast gemaakt worden en vast blijven zitten. Ook hier heeft men bij de ontwikkeling van de Birdeeez producten heel goed over nagedacht. Alle soorten speelgoed en zitstokken zijn zo ontwikkelt dat jij ze gemakkelijk kan monteren, waarna het ook echt goed en stevig bevestigd is.

Met de artikelen van Birdeeez koop je echt een totaal pakket: de speeltjes gaan verveling tegen, de zitstokken zorgen ervoor dat natuurlijk rustgedrag uitgevoerd kan worden en de artikelen dragen bij aan de verzorging van je vogel. Kortom, als je iets wilt kopen voor je vogel dan ben je bij Agradi op het goede adres. Daarom koop je de producten van Birdeeez nu goedkoop in onze webshop. Ben je benieuwd geworden wat wij je allemaal kunnen bieden? Kom dan snel een kijkje nemen in onze webshop. Bij ons vind je altijd de leukste en goedkoopste producten!