Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Biopect Anti-Diarree Kalveren

Biopect anti-diarree voor kalveren koop je bij Agradi. Biopect is een voedingssupplement voor dieren. Het is vooral bekend om de toepassing bij kalveren, maar ook voor biggen, lammeren, geiten en veulens kan het product worden ingezet. Het supplement wordt toegepast bij spijsverteringsstoornissen bij jonge dieren die leiden tot diarree. In de volksmond staat het ook wel bekend als het anti kalverdiarree product. Meer informatie

Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
Biopect 2,5kg
€ 61,15

Biopect 2,5kg

(26)
Aantal per pagina:
24

Biopect bevat een breed scala aan speciale plantaardige vezels die ieder hun eigen werkgebied hebben binnen het oplossen van spijsverteringsstoornissen. Samen herstellen zij het natuurlijke evenwicht in het spijsverteringsmechanisme en herstellen zij de darmflora. Dit effect ontstaat doordat het product een dunne laag achterlaat in de darmen waardoor schadelijke bacteriën zich niet langer kunnen hechten aan de darmwand. Het gevolg hiervan is dat de diarree verdwijnt en daarmee worden ook de gevolgen van gewichtsverlies bij de jongere dieren zo minimaal mogelijk gehouden worden. De toegevoegde elektrolyten en glucose in het product vullen de energie aan die het dier is verloren.

Biopect is dusdanig samengesteld dat vermenging in melk of een melkvervanger geen enkel probleem is.  Het product is niet geschikt om in te zetten in biologische bedrijven. Biopect koop je goedkoop bij Agradi; het is leverbaar in een verpakking van 500 gram of een 2,5 kilo emmer. Het product kan gebruikt worden voor het oplossen van spijsverteringsklachten maar kan ook preventief worden ingezet door de helft van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid toe te dienen die is weergegeven op de verpakking.

Liever een ander product of een ander merk? Kijk dan eens bij onze producten voor darmhygiëne of spijsvertering. Liever losse mineralen? Ook die zijn in ons assortiment te vinden! Kijk daarvoor bij onze mineralen of magnesium voor runderen. Voor alle andere benodigdheden voor het houden van kalveren kun je ook bij ons terecht .