Outlet

Biodor Animal Geuroplosser

  1. Biodor Animal Lege Sprayflacon 500ml

    Biodor Animal Lege Sprayflacon 500ml

    7,99
    0
Aantal per pagina:
20 100

Biodor Animal werkt anders. Het betreft een middel gebaseerd op micro bacteriën. Deze bacteriën zijn het positieve antwoord op de negatieve effecten die de aanwezige bacteriën met zich meebrengen. De bacteriën in Biodor vinden hun weg en openen de aanval op de reeds aanwezige bacteriën. De bacteriën die de nare geuren veroorzaken. Door regelmatig gebruik van Biodor Animal zijn de bacteriën van Biodor in de meerderheid en voorkomen ze daarmee het ontstaan van nieuwe ongewenste geuren.

Om de werking van Biodor Animal mogelijk te maken is het van belang om het product niet tegelijk te gebruiken met andere chemische schoonmaak-ontsmettingsmiddelen. Deze middelen doden de bacteriën van Biodor waardoor het product haar werking verliest.

Biodor Animal kan worden ingezet als spray maar kan ook gebruikt worden om ruimtes mee te ontsmetten. Hiervoor kan het middel simpelweg worden toegevoegd aan een emmer water dat gebruikt wordt voor het dweilen. Ook voor gebruik als sanitair reiniger is het middel uiterst geschikt. Of het nu gaat om gebruik in stallen, hondenkennels of in huis,  voor het kopen van Biodor Animal ben je bij Agradi aan het juiste adres. Kijk voor meer soortgelijke producten bij onze producten voor de vitaliteit van honden.

Toch liever een meer gangbaar middel? Uiteraard hebben wij ook andere ontsmettingsmidddelen voor ruimtes,  zoals geurverdrijvers, tapijtreinigers en interieurreiniggers. Vergeet voor het reinigen van hondenkennels ook onze handige vloertrekkers niet.