Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Bio-Life

Het merk Bio-Life heeft verschillende handige producten in het assortiment gericht op de gezondheid en schoonheid van je huisdieren en ook de schoonheid van de omgeving. Bio-Life heeft producten in de vorm van een spray en een lotion. De producten zijn voornamelijk bedoeld om allergische reacties van de mens op huisdieren of stof tegen te gaan. Wanneer je dus allergisch bent voor bijvoorbeeld honden of katten, maar je wil toch graag een huisdier in huis hebben, dan zijn de artikelen van Bio-Life een ideale oplossing tegen de allergie. Met de verschillende producten kun je een groot deel van de stoffen die de allergie veroorzaken laten verdwijnen, zodat je een minder heftige reactie krijgt. Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24

Met de WashCleanse van Bio-Life kun je je kleding wassen met een speciaal middel met Eucalyptus wat je toevoegt aan je wasmiddel. Dit middel werkt onder andere tegen bijvoorbeeld huisstofmijt. Om nog meer allergische reacties tegen te gaan kun je de omgeving sprayen met de AirCleanse. Deze spray is milieuvriendelijk en helpt tegen huisstofmijt, stuifmeel en andere allergenen die aanwezig zijn in de lucht. Hiermee helpt het ook nog eens tegen hooikoorts. Wanneer je een ruimte hebt behandeld met de spray, moet je circa 2 tot 3 uur na het sprayen stofzuigen en afstoffen zodat alle allergenen uit de lucht verdwijnen. Als laatste kun je in je omgeving ook nog de meubels behandelen met de HomeCleanse van Bio-Life. Dit product kun je bijvoorbeeld gebruiken op matrassen of gordijnen. Ook de HomeCleanse werkt tegen hooikoorts en zorgt ervoor dat de allergenen verminderd worden.

Ook de huisdieren zelf kun je behandelen met de speciale PetalCleanse. Dit is een diervriendelijke lotion die je kan gebruiken bij honden, katten of kleine huisdieren. Met deze lotion verwijder je allergenen in de vacht van het dier op een verantwoorde en veilige manier zonder het huisdier te wassen. Het product bevat natuurlijke ingrediënten waardoor het de vacht ook meteen verzorgt. PetalCleanse bestaat in verschillende versies, speciaal voor honden en speciaal voor katten.

De producten van Bio-Life koop je dus goedkoop bij Agradi wanneer je opzoek bent naar artikelen om allergenen te bestrijden. Op de Sale pagina van Agradi vind je alle producten die in de aanbieding/opruiming zijn. In onze Hondendrogist, Kattendrogist en Mensendrogist vind je de producten van Bio-Life voor de scherpste prijzen.